טב"ע - פרק 8! צפייה נעימה!!
נ נעה של ה י ם New member 6/10/06 #3 דאון, אמא, דאון../images/Emo6.gif פרק מצחיק אבל בגדול לא אחד הטובים... חח מזכיר לי את "רון לוי? לא זוכרת את השם הזה..." "כן, העלימו אותו אחרי הפרק הזה"
דאון, אמא, דאון../images/Emo6.gif פרק מצחיק אבל בגדול לא אחד הטובים... חח מזכיר לי את "רון לוי? לא זוכרת את השם הזה..." "כן, העלימו אותו אחרי הפרק הזה"
R RTur New member 6/10/06 #4 נו זה שוב ממשיך.. ../images/Emo6.gif "זאת אני! זה לא ליידי-בוי" שוב פעם האלופה..
ע עידן לאב יבז New member 6/10/06 #5 פרק ראשון שלא יצא לי לראות../images/Emo178.gif אבל לפי התמונות היה פרק מעולה חח..
M mmmash New member 7/10/06 #12 האמת... כל הפרקים מעולים קשה לי לחשוב על פרק שלא עניין אותי (לעומת האלופה למשל...)
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 6/10/06 #6 הייתי בחתונה,פספספתי../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif
S ShirUsh22 New member 6/10/06 #7 ../images/Emo20.gif"דונט יו אוי אברוך מי!"../images/Emo6.gif אחלה פרק
Y yaki123 New member 6/10/06 #8 פרק יפההה../images/Emo47.gif..טליה הרגע אותי../images/Emo6.gif איך היא כל שנייה עושה לבני: נו ..תכלס.. ועם השוקולד שהיא אמרה לו שזה מאתמול כמו שאני ...אממ שחכתי ת'שם שלה
פרק יפההה../images/Emo47.gif..טליה הרגע אותי../images/Emo6.gif איך היא כל שנייה עושה לבני: נו ..תכלס.. ועם השוקולד שהיא אמרה לו שזה מאתמול כמו שאני ...אממ שחכתי ת'שם שלה
ד דג י ת New member 8/10/06 #13 ../images/Emo207.gif למישהו יש במקרה את הקטע מפרק 28 שרננה וכפיר שרים את אחלום לנצח?