טב"ע פרק 7 צפיה נעימה
Y yaki123 New member 5/10/06 #2 ../images/Emo3.gifהיום אני אראה הכל!! מחר חופש!! יענו רק לי יש ברית לאחיין שלי!! אז אני אראה היום הכללל!!! צפייה מהנה
../images/Emo3.gifהיום אני אראה הכל!! מחר חופש!! יענו רק לי יש ברית לאחיין שלי!! אז אני אראה היום הכללל!!! צפייה מהנה
R RTur New member 5/10/06 #3 "איזה יום שמח, יום של הפתעות.. רננה.. שלום ולהתראות!" "מוכר לי הקטע הזה מאיפשהו".. משהדורין אה והנה שוב ממשיך ההשראה של דרור ל"אלופה": עלמה לאודי: "יש שם עטלפים, פעם ראו שם גם תנין" - חמודי?
"איזה יום שמח, יום של הפתעות.. רננה.. שלום ולהתראות!" "מוכר לי הקטע הזה מאיפשהו".. משהדורין אה והנה שוב ממשיך ההשראה של דרור ל"אלופה": עלמה לאודי: "יש שם עטלפים, פעם ראו שם גם תנין" - חמודי?
נ נעה של ה י ם New member 5/10/06 #4 אני ממש נפגעתי בשם טלי/דורין שנתנו לשירה לעשות את המחווה לסצינה שלה פרק אדיר!!! אחד המצחיקים
Y yaki123 New member 5/10/06 #5 זנבות../images/Emo3.gif..פרק יפההה../images/Emo70.gif חח שון הרג אותי שהוא אמר על כפיר: ''סיימת טמגוצ'י ''
זנבות../images/Emo3.gif..פרק יפההה../images/Emo70.gif חח שון הרג אותי שהוא אמר על כפיר: ''סיימת טמגוצ'י ''