טבע האדם

מיטללל

New member
טבע האדם

הייתם מסוגלים להיות חברים של אנשים גועל נפש לסביבה? דוגמא 1- באוטובוס, ישבתי, חרפתי.. פתאום ראיתי איזו אישה צוחקת בצורה קולנית משו. אחרי כמה שניות קלטתי על מה היא צחקה, היא והחבר שלה- הם צחקו על איזה חיילת, שלא גילחה שערות וראו לה את הרגלים. החיילת הייתה קרובה אליהם אז אני מניחה שהיא גם שמעה וזה היה פשוט מגעיל... נשים בצד שהאישה נראתה בערך כל הצרות של המזרח התיכון.. ואת העובדה שהחבר מהר מאוד אמר לה שהיא נוראית והפסיק לשתף פעולה היא המשיכה והמשיכה והמשיכה... במקומו לא הייתי מסוגלת להיות למישהי כזו איכסה, אתם? דוגמא 2- קניתי גלידה במקדולנדס.. היה מפוצץ בטירוף. איזה מישהי קולנית הייתה עם החבר שלה והזמינה בורגר גדול, ציפס גדול, שתיה גדולה... אחרי שהיא הזמינה, היא דיברה על זו שלקחה את ההזמנה שלה כמו.. לא יודעת, בהמה חוצפנית. כל שניה קראה לה בצורה גסה (בעוד היא טבעה בעבודה). אחרי איזה דקה וחצי המוכרת הביאה לה את ההזמנה. הבחורה (!לפני שקיבלה את ההמבוגר!) אמרה שהוא קר ודרשה להחליף אותו.. והתחילה לריב ולצעוק עליה. לדעתי שהמוכרת הייתה המומה, לא קלטה מה קר.. נראה לי הייתה על סף יאוש.. ואז הלכתי.. לא יודעת מה היה שם. וגם.. החבר שלה.. שתק כל הזמן.. לא הגיב. לא הרגיע. איכסה. אני בחיםי לא היתיי מסוגלת להיות עם בן זוג כזה איכסה.... אתם?

מזעזע!

והכי עצוב זה שהדברים האלה קורים כל הזמן וזה כל כך מכוער... ממש סיפורים מזעזעים. המקרים שתיארת הם רבים אבל גם מאוד קיצוניים, ברור שאני לא אתקרב לאדם כזה, או שאני אהייה כל כך מסונוורת שאני אקבל הכל, חחח נקווה שזה לא ייקרה

pain is MY love

New member
צרם לי שאמרת "טבע האדם"

זה לא בדיוק טבע האדם... זה יותר טבע הבהמה.. ומה לעשות, יש הרבה בהמות במדינה הזאת. ובקשר לשאלה שלך, לא, לא הייתי מסוגלת להיות עם מישהו קולני כזה וגס ומגעיל. כל בן אדם צריך לבוא עם מינימום נימוס ומינימום תאקט. אחרת הוא לא נחשב בן אדם...

זכוכיות

New member
יש גם כאלה,

וולגריות מאוד דוחה אותי, אני משערת שלא הייתי מוצאת את עצמי בכלל יוצרת קשר עם אנשים כאלה, אבל הם לא נדירים.

אנשים חארות..

אין מצב שאני יהיה עם דברים כאלה.. אבל אין מצב בחיים.. וחסר לאחת שאני יהיה איתה שתתנהג ככה.. אנשים מתוסכלים שמוציאים תסכול על הסביבה.. יש הרבה כאלה לצערנו..

bolaaa

New member
ממש לא.

אני הייתי בורחת מרוב בושה. ואני לא מבינה בכלל את חבר שלה. כאילו אתה נמצא לידה תרגיע אותה!!! זה קטע ממש דפוק. אני רואה את זה דיי הרבה ואני פשוט נגעלת. ממש נגעלת. יש לי דוגמה קצת דומה לדוגמה שאת הבאת. מישהי שהייתי איתה בקשר בערך לפני שנתיים העירה אבל ממש על מישהי שהתלבשה עם חולצת בטן. הבחורה שלבשה חולצת בטן ממש הסמיקה והכל כי היא התחילה להגיד "רוסיה זונה" וכאלה דברים.(אני חייבת לומר שהבחורה הייתה ממש כוסית!! ברמות מטורפות..) ואז ממש התנפלתי עלייה כי זה ממש עצבן אותי כי היא הייתה דיי מלאה והייתה הולכת עם חולצות ממש קצרות וכשהכל נשפך. בקיצור, מאוד התעצבנתי עלייה ודיי רבתי איתה באותו יום, ונתקתי איתה את הקשר. אנשים כאלה שמעירים ומסתכלים על אחרים הם אנשים עצובים, ועוד יותר כשהם מתנהגים בכזאת בוהמיות. זה גורם לי לחוש יותר מגועל אלא רחמים. אוהבת נופר.

היי...אני חדשה פה :)

קראתי את ההודעה שלך ופשוט הזדעזעתי... כאילו, זה מינימום של נימוס אנושי... מה זה הדבר הזה?!!? ברגע שבן זוגי היה עושה כזה דבר אני מייד היתי מעיפה אותו מכל המדרגות! בגלל זה אני נורא בוחנת את הידידים שלי והחברים והחברות שלי אני לא הייתי יכולה להמשיך ככה להיות עם מישהו..ואם הייתי במקומך נוכחת במקומות הללו, לא הייתי שותקת!אבל זו אני... ברור שלפעמים יש את הצחוקים עם החבר'ה וכל זה ולפעמים זה מגיע למצב שצוחקים על אנשים אחרים..סבבה, שיצחקו, אבל לא מול הפרצוף וככה בכזו הגזמה וחרפה...ראמסי שיסתכלו קודם על עצמם.. מי ישמע שערות ברגליים....איי איי איי..חטא! בקשר לארוחה...או מי גוד..!אין מילים! סביר להניח שהבחורה הייתה או פרחה או סתם ילדה עם כפית זהב בפה שלא יודעת לכבד אף אחד... בכל מקרה, התשובה לאחר החפירה היא: לא!לא!ולא!!!! אבל השאלה היא מה תעשי אם נגיד תתחתנני עם בן אדם כזה ופתאום את מגלה שהוא גם מהסוג הזה?מה אז עושים?המממ..זה יותר מסובך....

keren888

New member
אני נתקלתי בכמה מקרים רעים..

לא זכור לי מקרים שהערתי לאותם אנשים.. אבל ברוב המקרים.. כשאני לא לבד(וב"ד אני לא לבד בנסיעות...שונאת..) אז אני מדברת כזה בקול.. "איזה ברברית או חוצפנית..)כאילו בשקט כה אבל בטון שאני בטוחה שהיא תשמע.. ואז אם היא מגיבה אליי אני מתחילה להעיר לה וזה בד"כ נגרר לריב (ואני לא נשארת חיבת לא לטוב ולא לרע..)נכנסת בה..שונאת אנשים שצוחקים על אנשים אחרים או שאינם מעריכים בעבודתם של אנשים(תכף תבינו) אם לא.. אני מסתפקת בזה שהיא מטומטמת חסרת תקנה...ובזה שהיא יודעת מה אני חושבת עליה ועל ההתנהגות שלה.. ..(הייתי מתדלקת שגם פה יש מלא מקרים.שאנשים עם כסף חושבים אותי כשפחה שלהם ומדברים בצורה מגעילה.. אני, ישר עולים לי הפיוזים עונה להם באותה צורת דיבור או לפעמים זה בא ביציאות עדינות נחמדות שמסבירות לבן אדם "לא יפה איך שדיברת אליי" אבל אני מביאה להם אותה ישר לפרצוף באותו טון דיבור.. ואז אני חוטפת מהבוס(וכן יש לי בד"כ פה)בקיצור אל תשתקו..

למעלה