טבעת

taltoli

New member
טבעת

הזמתי טבעת מצופה בזהב- העתק של הטבעת מהסרט עם הכיתוב באלפית אני בטח אקבל אותה עוד איזה שבועיים שלוש!!

•aniviel•

New member
יש לי אותה

קניתי אותה בלונדון בחנות בשם CINEMA STORE קנית את הזאת שבאה בקופסא הזאת שמאירה? כי יש לטבעת כמה גרסאות וזאת הכי נפוצה חוץ מזה יש אחת שעולה איזה 300$ שזה מזהב אמיתי והכל.. מן הסתם זה קצת מוגזם זאת שאני קניתי עולה 12£ (בשקלים זה כפול 7 וחצי), אבל באינטרנט ראיתי בדיוק את מה שיש לי ב25£ - גנבים

את קצת מגזימה את לא חושבת?...

גם נסעת לתערוכה (Zאת את?... או מישהי אחרת?..) גם לבכורה באנגליה גם יש לך את הטבעת וגם את הולכת למרתון!!

•aniviel•

New member
זאת הייתי אני, והייתי בתערוכה כבר

פעמיים, גם באוקטובר שטסתי וגם בסוף השבוע.. כי באוקטובר טסתי לבד והפעם טסתי עם המשפחה אז אבא שלי ואח שלי רצו ללכת ומה זאת אומרת מגזימה? אני מצטערת שאני כל כך אוהבת את שר הטבעות שזה כל כך חשוב לי להיות במקומות האלו ולקנות דברים על זה

בכיף אחותי!!!תהני מזה!!

אני סתם מקנאה נוו אל תתייחסי אליי
ס'עמק צריך להסביר הכל נשבר לי...

•aniviel•

New member
וואי זה ממממש זול

אני מקווה בשבילך שזה אכן המקורי כי זה זול קצת יותר מדי
למרות שזה משומש אז בעצם..

•aniviel•

New member
נ"ש איזה פאדיחותתתתתת

יכול להיות שאני אהיה בקרוב בחדשות ערוץ 2 כמעריצה מטורפת של שר הטבעות חח אני אביא גם כל מיני דברים שקניתי באנגליה כדי להראות אז תראו הרבה חדשות ערוץ 2 כי אין לי מושג מתי יראו את זה חחחחחחח

Anat L

New member
../images/Emo127.gifמה שנכון נכון

*הקטע של המעריצה המטורפת*

•aniviel•

New member
חחחח

טוב נו.. אבל ילדים בשכבה שלי שלא ממש מכירים אותי לא יודעים שאני מעריצה מטורפת!! חח אני מחר צריכה לספר לכל מי שאני רואה שאני הולכת לעשות את זה.. ככה זה יהיה פחות מביך אחר כך כי הם יהיו מוכנים מראש חחחחחח טשי... סיפור ארוך! אבל דרך תפוז

taltoli

New member
ממש לא!

זה לא משומש!! מאיפה הבאת את זה!? יאקקקק וזה מקורי זה של החברה שמפיצה את זה...זה בא עם שרשרת כזאת ובקופסא חמודה זה לא מזהב טהור אבל זה מצופה בזהב

נכנסתי לאתר של המכירה

אני חוסכת לחרב שבילבו נתן לפרודו
ואז אני חוסכת 500 דולר לטבעת זהב אמיתי

למעלה