טבעת

guyohad

New member
טבעת

נפרדתי מחברתי בריב בשל העובדה שלא הצעתי נישואין.

מאז היא אינה מאפשרת לע ליצור עמה קשר.

האם יהא זה נאות לשלוח לה עם שליח טבעת אירוסין?

sani48

New member
בעיני לא

וזה אפילו מעשה די פחדני,אתה רוצה שהיא תגיד כן אני מסכימה לשליח?
,זה מעשה שאמור להיות הכי אישי ורומנטי בעולם,כך שזה שאתה תשלח שליח בעיני זה יהרוס את זה,תעשה לה איזה הפתעה רומנטית,אולי תעזר בחברות שלה,שיביאו אותה לאיזה מקום מסוים,ואתה תחכה לה שם(ואז חברת שלה ילכו כמובן)ואתה תתן לה את הטבעת(תארגן שהכול מסביב יהיה באוירה רומנטית במיוחד),אם אין לך במיקרה קשר עם חברות שלה ,אז מקסימום תחכה מתחת לבית שלה,העיקר הכוונה בסך הכול,ושזה יבוא באמת מהלב ו לא מתוך לחץ רגעי לאבד אותה(שהיא תבין שאתה באמת רוצה,מוכן,ובשל לזה)אם היא באמת תאהב אותך,אז היא כמובן תסכים,אם לא,אז כניראה שזה לא נועד לקרות ועל תלך עם הראש בקיר,בהצלחה

sani48

New member
תיקון

אם היא באמת תאהב אותך=אם היא באמת אוהבת אותך

Megie

New member

יותר גרוע מזה- אי אפשר לדמיין.
אולי גם תגיד לו להציע לה וזהו?

marioForever

New member
מה ? חח... לא.. זה לא יהיה בסדר...

ובטח שלא נאות
אם היא באמת אוהבת אותך והאהבה תנצח היא תיצור איתך קשר שוב,
ואם היא לא אוהבת אותך...
אז היא תעלם לנצח ותמיד ישאר חור בלב שלך שתרצה למלא אבל לא תוכל..
סורי לאכזב אותך.. לפעמים התשובות הכי קרות והכי קצרות הם הכי אמיתיות...
עכשיו אני צריך להשלים פערים שלא כתבתי פה כבר איזה שבועיים אז אין לי זמן לכתוב הודעה מפורטת..
לפעמים לנו יש תוכניות אבל גברת מזל דופקת בדלת ואומרת לך, סורי, אבל אני משתלטת פה על הכל
אם אתה באמת רוצה אותה, תנסה ליצור איתה קשר
אבל לא להתחתן איתה כדי שתחזור אליך, כי זה בטווח הארוך לא משתלם...

אממ..

אני מניחה שאם היית רוצה להתחתן איתה, היית מזמן מיוזמתך מציע .

אם לא עשית את זה, אז לא, סחטנות רגשית או לחץ הם לא סיבות להנשא חח

גם אם היא חושבת אחרת, עדיין זה לא אומר שאתה חייב להציע, נראה שיש לכם ציפיות קצת אחרות מהקשר.

מה גם שכמובן שלא מציעים עם שליח!

qween6

New member
guyohad

הי,למרות שאין לי את כל המידע,כמה זמן אתם יוצאים,מה טיב הקשר,ועוד פרמטרים,שיסייעו לי לענות,אני נגד מניפולציות רגשיות . לדעתי היא דוחקת אותך בכוח להציע לה נישואין.אני מאמינה כשאוהבים באמת האהבה היא ללא תנאים וללא אינטרסים.
למרות שמבינה ,שכנראה היא לחוצה להתחתן,ואולי אתם זוג מרהיב וחבל לה שלא תנשאו,או מכל סיבה אחרת,היא מעוניינת בחתונה איתך,אך הדרך לא נראת לי.
לדעתי עלייך לפעול כעת רק לפי השכל. האם אתה רוצה להנשא לה?האם אתה רואה בה את אשתך לעתיד? האם אתה רואה בקשר שלכם ,קשר מעולה שכולל את כל מה שייחלת ,שיהיה עם זוגתך לעתיד? ועוד שאלות שיעלו בך ורק אתה תוכל לענות עלייהן.
רק לאחר חשיבה מעמיקה,בו תהיה שלם עם ההחלטה תוכל לבחור,אם להציע,אז בדרך רומנטית באהבה ובכבוד(שום שליח ולא חברות,אתה תיזום ותראה לה בעינייך את האהבה והרצון שלך בה בכל דרך ! ). ואם לא תציע ,לפחות תשוחח איתה בעניין ותבהיר לה את עמדתך.
ועוד דבר,כמו שמריו אמר,למזל יש תפקיד ענק בחיים. אני אישית מאמינה בגורל,מזל,והכל משמיים,כך שאם נועדתם זה לזו זה יקרה. העיקר מה שתחליטו שתזכו לאושר והצלחה,ביחד כזוג,או כל אחד מאושר בדרכו החדשה.

היי

זה סוג של סחיטה שתציע לה.
תעשה זאת זה רק אם באמת מרגיש שאתה ולא כי היא רוצה
וב עדיף לי שליח משהו יותר אנטימי.

למעלה