טבעות ....ועגילים!!!!!!!!!!!

Uv Kruvi

New member
פששש...

אהבתי... אם הייתי יכול הייתי קונה את זאת... היא נראית חמודה... :)

RevitallicA

New member
ואומרים שמטאליקה ממוסחרים...

ב-ס-ד-ר

NiGa

New member
רויטל:

מסחור=לשנות/להתאים את המוזיקה שלך כדי להתאים למיינסטרים/כדי להתאים ללייבל/חברת תקליטים/הוצאה כלשהי וכו´ וכו´... לא רק שהם לא משנים דברים בשביל חברת התקליטים, פורטנוי כבר היה עם חצי רגל בחוץ לפני האלבום ה- 5 של דרים בגלל שחברת התקליטים ניסתה לשחק בהם...

RevitallicA

New member
טוב יותם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני עדיין מאמינה שזה סוג של מסחור... יותר בסגנון של קורן... לא, אני לא משווה את דרים לקורן...

NiGa

New member
זה סגנון של מסחור

אבל מסחור בקטע של פרסום ושיווק... חוצמזה, את כמעריצה של מטאליקה רוצה חולצות מטאליקה - מישהו צריך לייצר אותן... מבינה? הם עדיין לא ממסחרים את המוזיקה שלהם, וזה הכי חשוב בסופו של דבר.

RevitallicA

New member
לא אמרתי שלא...

סה"כ...כמו שיובל אמר לי פעם: הם צריכים להתפרנס ממש´ו.......

RevitallicA

New member
קורן הם הסבא, הסבתא, האימא והאבא

של הממוסחרים............ זו עובדה מספר 1 עליהם... אהה...והם עושים חרא מוזיקה!

mr oysterhead

New member
תעשי לי טובה

את מעריצה של להקה שכבר יותר מעשר שנים מחפשים איך להשאר יעני קשוחים ובכל זאת להוציא מוזיקה שתמכור בכמויות ובלי שום משמעות... מה את בכלל מדברת אז...

cha ching

New member
הם לא

ממוסחרים... הם נהיו לאחרונה... ושקט!! בתור ילדה בכיתה ז´ אהבתי אותם נורא!! הייתי פריקית והילדה היחידה ששומעת מטאל בשכבה!! פעם הם היו מטאל יפה, והיום הם התמסחרו, היום הם משועבדים לרצונות הקהל (אוהדי הפופ המסריח)...

theriddler

New member
אתם בסדר?????

אני לא זוכר שקורן עשו בלדה בדיסק האחרון שלהם?... אז על מה אתם מדברים!!?!!?!?!?!?!!?!??! הם עושים את אותה מוזיקה (למרות שלא אהבתי את האחרון........הוא לא נעים לשמיעה...כל כך) .....רק שהם נהיו יותר מוכרים ...

wiz

New member
דרים מסריחים עכשיו!

אבל פעם הם לא היו!!
עצוב, אבל נכון...

NiGa

New member
דיעה של איש אחד,

כמובן... וגם אם זה לא בדיוק איש אחד, עדיין יש דיעה נגדית

EROTOMANIA

New member
זה לא מלחמה\משחק או מה שזה לא

יהיה ש"ניצחתם".... כמו שיש מיליון אנשים שאוהבים את קורן, יש מיליון אנשים ששונאים אותם... אני אישית לא שמעתי להקה יותר מגעילה מקורן. חבורה של אנשים עם צמות וגיטרה.

למעלה