טבעוני בפרו

rexcor

New member
טבעוני בפרו

מי שהיה בפרו יכול לאמר אם היא ידידותית לטבעונים או לא?הפרואנים בכלל מבינים טבעונות או מתבלבלים כשמבקשים משהו טבעוני במסעדות?

ימימה

New member
טוב, בפרו לא הייתי...

אבל יש אנשים שהיו... בחיפוש בגוגל לפי vegan Peru קיבלתי די הרבה תוצאות. זאת למשל נראית לי די ממצה, במיוחד בחלק של dining out. עושה רושם שזה אפשרי, אבל דורש הרבה תשומת לב...
בהצלחה

ימימה

New member
והנה ההפניה

http://www.lan.com/onlyinsouthamerica/vegetarian-guide-eating-peru/

inbal116

New member
לא בא לי לבאס

אבל הייתי בדרום אמריקה די הרבה זמן ואין להם כמעט מודעות לטבעונות, בטח לא כמו בארץ. מי שטבעוני בדרום אמריקה בדרך כלל צריך להכין לעצמו את האוכל. לכמה זמן אתה נוסע?

rexcor

New member
פרו היא אחת מהאופציות אבל יש גם אפשרות להחליף

למרכז אמריקה דהיינו:פנמה,גווטמלה וניקרגוואה.שם יש יותר מודעות או גם אני צריך להכין הכל? אם על פיך יש קשיים אחליף לצפון אמריקה כי לא מאד עקרוני לי דווקא שם בשביל שבועיים וחצי

inbal116

New member
מקווה שאני לא עונה מאוחר מדי

במרכז אמריקה לא הייתי, אבל לתחושתי זה לא עניין של מדינה מסויימת, אלא שבתרבויות האלה יש פחות מודעות לטבעונות מאשר בארץ. הרושם שלי שבישראל המודעות לטבעונות היא גבוהה יחסית. על צפון אמריקה אני לא יודעת....
בכל מקרה במסעדות מין הסתם אפשר להזמין צ'יפס וכאלה, אולי משהו קל שיכול להיות טבעוני, אבל לא לצפות לסנדוויץ טבעוני (בערך 99 אחוז מהסנדוויצים בדרום אמריקה זה חזיר וגבינה, אובססיה רצינית שלהם) או פסטות או עיקריות טבעוניות. בטח לא לסימון בתפריט. במקרים נדירים כן ידעו מה זה טבעוני, אבל ברובם לא.
בכל מקרה שבועיים וחצי זה לא הרבה, אפשר לדעתי להסתדר עם הכנת אוכל עצמאית ונשנוש צ'יפסים פה ושם. תהנה :)
&nbsp

למעלה