טבעונית מתחילה

נסטיה1911

New member
טבעונית מתחילה

אהלן לכולם!
החלטתי לאחרונה לעבור לאורח חיים טבעוני , אחרי שכבר כמה חודשים הייתי אוכלת מוצרים מן החי בצורה ממש מוגבלת
ואשמח אם תוכלו לתת לי כמה טיפים כדי שהמעבר לטבעונות יהיה קליל יותר , ואם יש לכם מאכלים ומתכונים טובים שהם טבעוניים אשמח לשמוע עליהם
תודה מראש <3

ברוכה הבאה

הטיפ הכי טוב (לטעמי) שאני יכולה לתת לך כדי לעשות את המעבר המבורך בקלות וביעילות היא להצטרף לאתגר 22:
http://veg.anonymous.org.il/etgar22
&nbsp
מדובר בפרוייקט מדהים שמאפשר למי שמתעניין בטבעונות להתנסות בטבעונות מלאה למשך 22 יום בקבוצה המנוהלת בפייסבוק, בליווי הדרכה של טבעונים וותיקים ומנוסים וכן תזונאיות קליניות טבעוניות. האתגר באמת נותן מענה רחב ומקיף לכל השאלות בנושא, קולינרית, בריאותית וגם כל מה ש"מסביב".
את יכולה להירשם לאתגר דרך הלינק שצירפתי וייצרו איתך קשר ותצורפי לקבוצה.
אגב, אם אין לך פייסבוק, את יכולה גם לפתוח פרופיל מיוחד רק בשביל האתגר.
בהצלחה

ברוכה הבאה!

בנוסף על ההמלצה להצטרף לאתגר22, אני מצרפת לך את המדריך לטבעונים מתחילים מאתר תיאבון בריא, שם תוכלי למצוא גם המון המון מתכונים מרחבי הרשת, מסודרים לפי קטגוריות ולפי רכיבים, וגם רשימות מגניבות (מתכונים עם קמח חומוס, מתכונים עם פטריות)
אני הייתי ממליצה גם לחשוב מה הדברים שאת אוהבת, איזה סוג ארוחות מתאים לך (עיקרית בערב או בצהריים) וממש להתאים לעצמך תפריט התחלתי. לי מתאים לבשל כל כמה ימים,שבוע, ולהקפיא - בעיקר כדי שלא אצטרך להתחיל לבשל כשאני מגיעה מהעבודה. כך עשיתי גם לפני הטבעונות.
וגם... מוזמנת לפורום השכן (תזונה צמחונית וטבעונית), שם יש לא מעט מתכונים
בהצלחה ובתיאבון!

למעלה