טבלת קלוריות

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
טבלת קלוריות

טבלת קלוריות הכרחית בכל בית הורדת בגדים: עם הסכמתה - 12 קלוריות בלי הסכמתה - 187 קלוריות הורדת החזייה: בעזרת שתי הידיים - 8 קלוריות ביד אחת - 20 קלוריות בעזרת הפה - 85 קלוריות חבישת קונדום: בעת זקפה - 6 קלוריות בלי זקפה - 315 קלוריות רשימת תנוחות: מיסיונרית - 12קלוריות 69 בשכיבה - 8 קלוריות 69 בעמידה - 329 קלוריות אורגזמה: אמיתית - 112 קלוריות מזויפת - 345 קלוריות אחרי אורגזמה: להישאר במיטה - 19 קלוריות להתלבש במהירות - 96 קלוריות לתרץ למה אתה חייב לטוס - 790 קלוריות להתלבש: בניחותא - 23 קלוריות בזריזות - 98 קלוריות בלחץ כי בעלה בדלת - 995 קלוריות לעשות את זה פעם שנייה: בין גיל 16- 19 - 12 קלוריות בין גיל 20- 29 - 36 קלוריות בין גיל 30- 39 - 108 קלוריות בין גיל 40- 49 - 324 קלוריות בין גיל 50- 59 - 972 קלוריות אחרי גיל 60 - 2,916 קלוריות

r66

New member
איכות השירות בבית חולים

איכות השירות בבית חולים אישה מתקשרת לבי"ח מקומי אומרת "שלום, אני רוצה לדבר עם האדם שיכול לתת מידע בנוגע לחולים שלכם". הקול בצד השני של הקו אומר: "מה השם ומספר החדר של החולה?" האישה : "שרה פינקל, בחדר 302" רק רגע, "אני אעביר אותך לתחנת האחיות". "תחנת האחיות , איך אני יכולה לעזור לך?" האישה : "שלום, אני רוצה לדעת את המצב של שרה פינקל בחדר 302". אחות: "רק רגע, תני לי להסתכל על הגיליון שלה". "או כן, גברת פינקל בסדר גמור. היא אכלה שתי ארוחות מלאות, לחץ הדם שלה בסדר, ובדיקת הדם שלה יצאה בסדר. הולכים להוריד לה את המוניטור של הלב עוד כמה שעות אם היא תמשיך להראות השתפרות, וד"ר כהן הולך לשלוח אותה הביתה ביום שלישי ב-12." האישה: "תודה לאל ! זה נפלא, חדשות נהדרות ! כל כך הוקל לי !" האחות: "מההתלהבות שלך אני מבינה שאת משפחה או חברה קרובה מאוד". "לא בדיוק," עונה האישה, "אני שרה פינקל מחדר 302 ואף אחד פה לא אומר לי כלום !!!"

למעלה