קראתי עוד פעם והשתכנעתי
זה אכן קונבקטור (אולי אינך יודע מה זה קונבקטור) מבוקר ע"י בקר מקומי עם אפשרות שליטה מרכזית, קונבקטור הנו תנור בעל גוף חימום (חשמלי, מים, שמן) נסתר בתוך מבנה כך שאין אפשרות מגע בחלק החם, חלק קטן מהחום נפלט בקרינה ישיה מדופן המבנה ושאר החום נפלט בהסעה תוך סחרור טבעי בחלל (או מאולץ אם הוסיפו מפוח שמקנה יתרון בחימום ראשוני ופיזור חום מהיר, בגרף שבפרסום זה החלק הקצר בזמן אולם במציאות זה תלוי בתנאי המקום ומנהגיו), בדגמים זולים יש לכל היותר טרמוסטט בטיחות ואף טרמוסטט באויר החוזר, לרוב ההתקנה קבועה אף שבזמנו יוצרו בארץ גם עם גלגלים כתנור נייד, מה היתרון האמיתי של הציוד שפורסם כאן - בקרה מדויקת ואיכותית (לא בדקתי אך אני מאמן לפרסום), חשוב לזכור שכל הציוד הנ"ל ישמש את הקונה כשלושה עד ארבע חודשים ולא יחסוך ממנו את המזגן לקיץ (הבקרה לא תעזור לשלוט על המזגן למרות כל השכלול שלה), היתרון של "חוסר תחושת מועקה" משול לבדיחה - כי היא נובעת מהפחתת חימום שניתן לקבל בכל מזגן פשוט ע"י כיוון הטרמוסטט נמוך מדרגת תחושת המועקה הפרטית של כל משתמש, אין לי דבר נגד החברה או מי שמיצג אותה כאן - אך מותר לי לומר את דעתי על סמך ידע ונסיון מקצועי ללא התיחסות לגופו, שכלו וכוונותיו של גולש,