>>> טבלת הפורום שלנו <<<<<

מצב
הנושא נעול.

נטאשה

New member

שלום לכולם אנא, עיזרו לי לשמור על טבלה מעודכנת ואמינה בידקו את שמכם ואת שם החברים שלכם ואת כל שאר הפרטים ושלחו לי הערות לתיקון. תודה!

נאטשה היקרה../images/Emo140.gif

שלום לכולם אנא, עיזרו לי לשמור על טבלה מעודכנת ואמינה בידקו את שמכם ואת שם החברים שלכם ואת כל שאר הפרטים ושלחו לי הערות לתיקון. תודה!
נאטשה היקרה

איזה כייף לשנות צבע בטבלה אני מרגישה כמו עליה בדרגה בתקווה שבעוד שבועיים הצהיב
רק עוד עדכונון קטן - זו היתה החזרה ראשונה טריים (לציון בטבלה) באהבה

כל הכבוד נטאשה על הכוח שיש בך../images/Emo45.gif

כל הכבוד נטאשה על הכוח שיש בך

באמת טבלה מעודד ותומך. האם ראיתי נכון, ברקוביץ' וקלדרון משתפים פעולה בטיפול שלך? אם זה כך אני מאד מאושר בשבילך שלקחת את איצתי בנושא. אני מאחל לך שהוא ישפר עליך את אחוזי ההצלחה הירודים שהיו לו כאשר עבד מול מדיקל ראשון. נ.ב., בטבלה בעמודת "מספר החזרות קפואים" יש שגיאת כתיב כתוב "מסםר" במקום "מספר". זו טעות נפוצה בשל סמיכות ה- "פ" ליד ה- "ם".

נטאשה

New member
מלח יקר > תודה על התיקון !

כל הכבוד נטאשה על הכוח שיש בך

באמת טבלה מעודד ותומך. האם ראיתי נכון, ברקוביץ' וקלדרון משתפים פעולה בטיפול שלך? אם זה כך אני מאד מאושר בשבילך שלקחת את איצתי בנושא. אני מאחל לך שהוא ישפר עליך את אחוזי ההצלחה הירודים שהיו לו כאשר עבד מול מדיקל ראשון. נ.ב., בטבלה בעמודת "מספר החזרות קפואים" יש שגיאת כתיב כתוב "מסםר" במקום "מספר". זו טעות נפוצה בשל סמיכות ה- "פ" ליד ה- "ם".
ואכן ברקוביץ' וקלדרון אכן משתפים פעולה עבורי. הוא {ברקוביץ'} מכין אותי ועושה את כל הקשר עם קלדרון. וקלדרון מצידו מטפל בכל מה שקשור לתורמת ולטיפול ברומניה. בסוף השבוע אני אמורה כבר לדעת מתי צפויה ההחזרה... ושוב תודה על עצותיך, מקווה שגם נזכה בקרוב לאיזה בומבונית מתוקה כמו ניצן!!

שרון991

New member
צהוב עולה זה...אנחנו !!!../images/Emo45.gif

ואכן ברקוביץ' וקלדרון אכן משתפים פעולה עבורי. הוא {ברקוביץ'} מכין אותי ועושה את כל הקשר עם קלדרון. וקלדרון מצידו מטפל בכל מה שקשור לתורמת ולטיפול ברומניה. בסוף השבוע אני אמורה כבר לדעת מתי צפויה ההחזרה... ושוב תודה על עצותיך, מקווה שגם נזכה בקרוב לאיזה בומבונית מתוקה כמו ניצן!!
צהוב עולה זה...אנחנו !!!

בריזה1

New member
אין עלייך../images/Emo45.gif

אין עלייך

תעדכני לי, מספר החזרות 1 ממתינה לבטא! ניסיתי להתחכם ולעדכן לעצמי ולא הלך

נטאשה- שיחקת אותה.....שוב!

נטאשה- שיחקת אותה.....שוב!

נטאשה אני לא היתי מסוגלת לעשות

נטאשה אני לא היתי מסוגלת לעשות
מה שאת עושה. כל הכבוד לך על ההשקעה, זה חשוב ויפה

ayoosh

New member
../images/Emo140.gif ושוב ושוב../images/Emo51.gif והכי חשוב...

ושוב ושוב
והכי חשוב...
כמובן- עודכן בטאגליינס...

ultras plo

New member
כל הכבוד נטאשה- את נהדרת - רק

כל הכבוד נטאשה- את נהדרת - רק
אם את רוצה להוסיף אצלי רופא מלווה אשכנזי . כבר לא איכפת לי מה הוא יגיד. ובן ספונטני. תודה וכל הכבוד לך שוב אוהבת דנה

אדוינה

New member
נטאשה ,תודה על המאמץ וההשקעה !!!

נטאשה ,תודה על המאמץ וההשקעה !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה