טבלט סמסונג

טבלט סמסונג

שלום לכולם חשבתי לרכוש טבלט של סמסונג והשאלה אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר? יש אפשרות לערוך דרכו מסמכים בעברית? מסמכים באופן כללי? תודה מראש לעונים

תודה, אכן לזה התכוונתי

אכן התכוונתי למכשיר הספציפי. הבעיה שאני בחו"ל ורוצה לקנות את המכשיר כאן.

shlox

New member
מומלץ מאוד להתאפק קצת

סמסונג השיקה את דור ההמשך, גדלים 8.9 ו-10.1, עם כוח עיבוד רב יותר ועם אנדרואיד 3.0 שמותאמת טוב יותר לטאבלטים. בגלקסי טאב התנסיתי במשך כשבועיים וחיבבתי אותו מאוד, אבל יש לו מה ללמוד מהאייפד בכל הקשור לפעולה מהירה וחלקה, בעיקר.

אייפד

לא מכירה ולא בדקתי וגם לא מחבבת את ה"עדר". מעדיפה אנדרואיד. אנסה לבדוק בנוגע לדגמים היותר גדולים אם הם קיימים בשוק או מתי צפויים להגיע. השאלה העיקרית שלי בנוגע למסמכים בעברית, קריאה של מסמכי וורד בעברית (שחסרה לי מאוד בגלקסי S) וגם עריכה של מסמכים.

voguemaster

New member
קריאה של מסמכים בעברית כבר יש

גם בגלקסי S (לא ברור לי למה זה חסר לך, זה בא עם המכשיר). כדי לערוך קבצים צריך תוכנת אופיס כלשהי, נניח OFFICE SUITE PRO. זה לא חשוב אם זה על הגלקסי S או על הטאב. בלי קשר, לגלקסי טאב יש עוד הרבה לאן להתקדם, הוא עדיין לא מספיק בשל וזה מה שניסו להגיד לך פה. אני הייתי ממליץ לחכות לאטבים מבוססי אנדרויד 3.

תודה

הבעיה שלי היא שקבצי אופיס בעברית מופיעים בדרך כלל משמאל לימין למרות שיש לי עברית. אני אנסה אולי להחליף לרום 2.2 אולי זה יעזור. בכל אופן עם הטאב אני אחכה כנראה.

למעלה