טבלה סופית בית א´!!

liran b

New member
טבלה סופית בית א´!!

1) דנמרק 7 נק´ 2) סנגל 5 נק´ 3) אורוגוואי 2 נק´ 4) צרפת נקודה אחת (0 שערים זכות!! 3 שערי חובה!!!)

nitsansh

New member
למה אתה מתכוון???

בהנחה שברזיל תסיים במקום הראשון בבית 3, היריבות האפשריות שלה בחצי הגמר הן: ראשונה בבית 6, שניה בבית 1 (סנגל), ראשונה בבית 8, או שניה בבית 3.

אסףס

New member
שברזיל קודם תעבור את השמינית והרבע

ואח"כ תדבר על החצי גמר. איך שהיא משחקת נראה לי שהיא הולכת ליפול ודווקא ע"י נבחרת קטנה. לדעתי במונדיאל הזה יש אלופה חדשה. אף אחת מהגדולות או מהאלופות לשעבר לא תקח את הגביע. זה מונדיאל רומנטי. האנדר דוג לוקח.

nitsansh

New member
ואם זו תהיה אלופה חדשה...

אז המועמדות שלי הן ספרד או פורטוגל... חבל שאין מצב שהן ייפגשו בגמר... וחבל גם שאם פורטוגל תעלה זה כנראה על חשבון קוריאה... אבל לא הייתי ממהר להספיד את "החשודים הקבועים" כמו ברזיל וגרמניה... ובכלל... אחרי השלב המוקדם כל 16 העולות מתחילות את שלבי הנוק-אאוט במצב שווה... אפילו את הצהובים מוחקים להן... וכל משחק בשלבים האלה הוא קרב לחיים או מוות... וההסטוריה של המונדיאל מלאה מקרים של נבחרות שהרשימו בשלב הראשון וקיבלו נוק אאוט מנבחרות שקירטעו בדרך לשלב השני...

מרקוביץ

New member
סנגל עלתה אבל

אפשר היה לראות את סף השבירה הנמוך שלהם. בהמשך הדרך יהיה להם קשה מאוד לימוד בלחץ כשהשיטה היא נוק-אאוט

Optimus_Prime

New member
דווקא לדעתי..ההפך

הייתה להם חובת הוכחה. אחרי ניצחון מול צרפת ותיקו עם דנמרק...לא לעלות לשלב הבא זו אכזבה עצומה..והם עוד הובילו 3-0...הם נלחצו בטירוף. עכשיו, הם יודעים - הם עשו את שלהם. הם ישחקו הרבה יותר משוחרר.. אני רואה אותם מבקיעים עוד כמה שערים במונדיאל הזה. :O

מרקוביץ

New member
לגבי יכולת המשחק שלהם

אין מה להגיד, הם גדולים. אבל ב-20 דקות האחרונות הם עשו שטויות נוראיות וניצלו בנס מהפסד ´טרגי´. נראה גם עם מי הם יפגשו בשמינית -מובילת בית המוות אנגליה ארגנטינה או שבדיה. הולך להיות משחק משחק

דן צ

New member
../images/Emo129.gifהכינו את הגיליוטינה

כל העם הצרפתי צריך להתאסף לשאנז אליזה כי צריך להעיף כמה ראשים בנבחרת הצרפתית, אחרי הצגה עלובה מצד אלופת העולם ואלופת אירופה וללא שום שער זכות צריך להרעיד את הנבחרת הצרפתית ולעשות משהו , חוץ מזה שהפ דפקו לי את המונדיאל המפוצל ולכן יש לי חשבון ארוך איתם

sashkashurik

New member
אז ככה, לגבי צרפת!!!

תגידו את מה שתגידו, אבל היה לה קשה. נבחרת שאירחה מונדיאל בפעם שעברה, נבחרת שזכתה באליפות העולם ובאליפות אירופה, נבחרת שבמשך הרבה מאוד שנים כבר לא היה לה משחק בינלאומי נורמלי, משמע, היא לא נמצאת בכושר. תוסיפו לזה את האדום של שחקן מוביל (ברח לי השם), את הפציעה הנוראית של זידאן (אפילו 2 מטר הוא לא יכול היה לרוץ מבלי שיכאב לו), ועוד פציעות, החלפת המאמן מפעם שעברה, וכו´. בקיצור, צרפת היא צרפת. לא נתנה משחק טוב, אבל יש לה מלא תירוצים. זה כמו להכריח בן אדם גוסס לרקוד טנגו, ואז להתפלא למה הוא לא רק לא רוקד, אלא בכלל לא עומד על הרגליים!!! בקיצור, צרפת הייתה פייטרית, ומגיעות לה מחיאות כפיים, לפחות ממני! זה שהיא שברה כמה שיאים שליליים, נו, מילא. וכמובן, שהיא לא העריכה מספיק את סנגל. אל תספידו את צרפת עדיין, היא עוד תחזור!!!!!!!

nitsansh

New member
עזבו תירוצים...

צרפת שיחקה חלש, וזהו... אף אחד לא יודע אם זידאן ופירז בריאים היו משנים את המצב... נשארו מספיק שחקנים טובים בנבחרת בלעדיהם, שאם היו מראים שמץ מיכולתם לפני שנתיים היו מנצחים נבחרות כמו אורוגוואי וסנגל... מה יהיה בעתיד? אף אחד לא יודע... צרפת יכולה לחזור בגדול כמו שברזיל עשתה ב-1970, או להעלם מהצמרת העולמית כמו אנגליה אחרי הזכייה הביתית ב-1966...

למעלה