טבלה בתוך מסמך

giora49

New member
טבלה בתוך מסמך

שלום, אני בונה טבלה והיא מעוגנת לשוליים משני הצדדים. איך אני מנתק אותה מהשוליים כך שאוכל להגדיר רוחב שווה לכל עמודה והיא כולה תקטן בהתאם. OO חינם אבל קשה.

נסי כך

מסמנים את כל העמודות הרצויות (לחיצה על האותיות ) תפריט עיצוב עמודה רוחב ובחלון אחרון קובעים את הרוחב הרצוי

giora49

New member
צריך הסבר

אני לא מבין בכלל איך זה עובד. בניתי טבלה של 7 עמודות שורה אחת. עיצוב > עמודה מקבלים חלון שבחלק העליון כתוב עמודות ואני מכניס את הערך 7 לפי מספר העמודות שלי. הוא קובע שכל עמודה תהיה 2.43 ס"מ. אם אני כותב 2 הוא מחליט שכל עמודה (עדיין 7 עמודות) תהיה 8.5. מאיפה הוא לוקח את המספרים האלה. ונגיד שאמצא את הערך באופן אקראי, איך אני מזיז את הטבלה שמאלה? בוורד יש מרובע קטן ליד הטבלה. תודה גיורא

אני מניח שאתה

עובד עם קאלק. בקאלק אין מושג כזה להזיז טבלה. אתה יכול להתחיל את התאים מאות אחרת למעלה לא רק מ - A באופן זה הטבלה כאילו במקום אחר על הדף. ראה מצורפים

giora49

New member
מצורפת דוגמה

הנה הכנתי דוגמה בוורד. בניתי טבלה, גררתי את הקצוות שלה פנימה, הזזתי כל טור למידה שלו, חיברתי שני תאים. 20 שניות

לי לקח 10 שניות

לא מבין מה הבעיה. תפוש קצה של טבלה וגרור פנימה. ייתכן שאין לך את הגרסה האחרונה (3.1.1)? בגרסאות קודמות היו בעיות עם טבלאות.

giora49

New member
מצורף קובץ

אני עובד עם התוכנה האחרונה. בקובץ המצורף גררתי את הצד הימני למקסימום. שם הוא ניתקע. תמיד לקראת סוף העמודה הראשונה מצד ימין.

giora49

New member
אז אין לי פיתרון בינתיים

כל השאלות ששאלתי בשבועיים האחרונים מאוד חשובות, כייון שאני צריך להבין האם אני צריך להחזיק התקנה של מייקרוסופט אופיס כגיבוי. ואז בשביל מה אני צריך OO. גיורא

למעלה