טבילת אש ראשונה

lucca227

New member
טבילת אש ראשונה

זהו, חזרתי ממירוץ המוטוקרוס הראשון שלי והיה מדהים. חוויה ספורטיבית מטורפת. לפני חודש התחלתי להתאמן בתחום, כפועל יוצא של קצת עצבים על כמות השטח במירוץ הסופרמוטו האחרון, והתוצאות שלי בהתאם לכך. האמת, כבר מהאימון השני הבנתי שיש כאן משהו ש"נעלם מעיני" בשנים האחרונות - רכיבת מוטוקרוס. רבותיי, התאהבתי, ומאז במשך חודש הצלחתי לשמור על משמעת אימונים של פעמיים-שלוש בשבוע. אני חייב לציין שרכיבת מוטוקרוס פתחה בפני עולם חדש של רכיבה ואתגרים, אילצה אותי לתת מעצמי את הכל - אבל התגמול שחוזר אליך לא ניתן למדידה. איך אמרתי, התאהבתי. במירוץ הראשון שנערך לפני שבועיים לא השתתפתי עקב קצת חוסר ביטחון והרבה חוסר בסיבולת לסיים חמש הקפות נידרשות בכל מקצה. הפעם הרגשתי טוב יותר וגם הכושר השתפר משמעותית ולכן החלטתי ללכת על זה. לא היה קל... במיקצה הראשון אומנם זינקתי טוב ויצאתי חמישי מהפניה הראשונה, אבל קצת אחרי זה נעקפתי תוך כדי "מגע פיזי סביר" ונפלתי אל-בין הרמפות של אחד הדאבלים. האופנוע היה תקוע טוב והקשה על חילוץ, ואחרי הרבה מאמצים וכוח מבוזבז (שעדיין אני לא סובל מעודף כושר) הצלחתי להניע אבל פיתאום משום מקום הסתבכה לי גדר רשת בגלגל האחורי. אומנם הצלחתי לחדש רכיבה אבל כמובן שסיימתי אחרון. במיקצה השני זינקתי גם לא רע, לא יודע בדיוק איפה, וניהניתי מנפילות רבות בפנייה הראשונה. שלוש-ארבע ההקפות הראשונות היו מצויינות מבחינתי, אפילו שמרתי על קשר עין עם המובילים. אחרי זה החלה ירידה משמעותית בביצועים עקב כוח שהולך ואוזל. בתיאור ציורי אני יכול לאמר שהרגשתי כמו באמצע שיחה בפלאפון כשלפתע נכנסת התראת סוללה חלשה, ואני כמעט מתפלל שהסוללה תחזיק עד סוף השיחה. ז'תומרת מירוץ. סיימתי שמיני ומרוצה, עם המון מחשבות לשיפור בפעם הבאה וכמובן גם ציפייה. אני מתכוון להשתתף בעוד מירוצים ולהשתפר. אני רוצה לנצל במה קטנה וביתית זו על מנת להודות לכל מי שתמך ופירגן לי בחודש האחרון, דעו כי זה היה ועדיין חשוב לי מאוד ונותן תחושה טובה של עשייה. במיוחד אני רוצה להודות לאיגור, על תקן איש צוות טכני ונערת מיטריה, ללוני התותח על תקן הצלם (אפשר טיזר?) והאבא הרוחני, ולאלון וסימה בתפקיד קבוצת המעודדות (אלון, מתאים לך יותר הפונפונים הוורודים מאשר הצהובים). וזהו, אז תודה. לוקה

LY 192

New member
דבר הקהל

מי שלא ראה את VDL-VAN DER LEVIN לפני חודש והיום לא יבין זאת. כבוד אחי , הרבה כבוד. יש מלא תמונות ואפילו מעולות ,אך אני בתקלת הקטנה. התוכנה שהיתה לי נעלמה עקב פירמוט לא מתוכנן. מקווה להתגבר אחרי ארוחת ערב ולכל רוכבי הSM ,לא חובה , אבל נשמח לראותכם מעודדים את VDL בעוד שבועיים

kramberg

New member
אויש לוני

איזה תוכנה אתה צריך, דבר איתי, אני שם לך על השרת שלי...

kramberg

New member
אחחח, כפיר, יא כפיר

אני מצטרף ללוני באיחולים, אין ספק שיצאת תותח והגשמת חלום של כולנו, להתחרות במוטוקרוס, כבר מהזינוק ראיתי שאתה באטרף של המירוץ, ונהנתי איתך, וגם סבלתי איתך שנפלת וניסית ליישר את האופנוע בשיפוע השלילי וראיתי איך כמעט ועניין הרשת שהגיעה משום מקום גרם לך לחטוף קריזה, לתפוס את האופנוע, לסגור ברז דלק, ולמשוך את הרשת בשיניים. אקשן במיטבו
אני וסימה צרחנו במלוא הגרון שעברת, הצלנו ילדים מעופפים שהתרסקו
(אני מקווה שהוא שרד,
ההוא עם ה-YZ, דווקא היה כיף לסחוב YZ125 לפיטס, אין לו משקל) וספרנו מיקומים בשבילך בגאווה.
אין ספק שנהננו, גם מהביצועים שלך, שיחסית לתקופה הקצרה שלך במוטוקרוס, היו מכובדים ביותר, גם מהטראחות
(יש לך עוד מה ללמוד ממני בטראחות, אני מעביר סדנא על זה בשבוע הבא בפטוצ'טו), אבל יש לי עוד הרבה מה ללמוד ממך על תחרותיות, מקצועיות ואימונים.
אני וסימה מורידים את הקסדה בפנייך, אין ספק שבמירוץ סופרמוטו הבא, אליקו אוחנה לא יעקוף אותך בקטע השטח
או בקיצור, יצאת תותח על, הבאת לי חשק מטורף להתחרות שם ולהיות בשמיים. קרמייקל הזהר, כפיר לווין מאחורך...
אה, ואגב,
נערת המיטריה שלך מסריחה, לא, באמת מסריחה, מבית השחי, היא גם די מכוערת יחסית לנערות מטריה, טוב, גם יחסית לאופנוע המכוער שלה.
(חולה לך על התחת, איגור...)

LY 192

New member
חשבתי על כמה שמות לרוכב מוטוקרוס

טיפוסי: או כרמון, או חנה, או חיון, או לוין. בעצם הכי נראה לי ,VDL. סתם כי בא לי לדבר.

כל הכבוד לוין !!! מתי כרובי יתחיל

למכתש את המסלול של שפיצר.... יפה מאוד !! עכשיו נשאר לך רק אינדורו...

MexMex

New member
דווקא לא ממש חסר לו אנדורו...

שיחקת אותה לוקה

למעלה