טביב אתם כאן???
« «TziMHoNoa™ New member 17/2/04 #3 גמני - נועה מנייט../images/Emo47.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif
L Lior New Rulzzzzzzz New member 17/2/04 #6 אמ.. אין לי שמץ!! ענבל תאחר קצת, לאורטל נהרס האינטרנט רק האייסיקיו עובד לה אז אני מדברת איתה באייסיקיו וכל דבר שנדבר עליו אני יודיע לאורטל דרך האייסיקיו ואני גם יכתוב פה דברים שהיא ביקשה למסור
אמ.. אין לי שמץ!! ענבל תאחר קצת, לאורטל נהרס האינטרנט רק האייסיקיו עובד לה אז אני מדברת איתה באייסיקיו וכל דבר שנדבר עליו אני יודיע לאורטל דרך האייסיקיו ואני גם יכתוב פה דברים שהיא ביקשה למסור
א אביאללאמשדבורהנביאה New member 17/2/04 #5 ../images/Emo6.gifכןןןן דורית אני ליאור נעה שרון כאן מהקבוצה שלי לא יתחברו עוד אם בכלל מתי מתחיל
L Lior New Rulzzzzzzz New member 17/2/04 #7 אפשר להגיד משו?? אני רוצה להגיד משו שקשור וגם לא קשור..אבל יותר לא קשור מאשר קשור רציתי רק להגיד שמחר יש לאורטל מקבוצת NEW יומהולדת אז מזל"ט.. WE LOVE YOU ORTAL
אפשר להגיד משו?? אני רוצה להגיד משו שקשור וגם לא קשור..אבל יותר לא קשור מאשר קשור רציתי רק להגיד שמחר יש לאורטל מקבוצת NEW יומהולדת אז מזל"ט.. WE LOVE YOU ORTAL
« «TziMHoNoa™ New member 17/2/04 #9 יאא../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif 'פתחי שרשור לאורטל
« «TziMHoNoa™ New member 17/2/04 #12 גמני פה..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif אבל עוד מעט אני הולכת לתרגם סיפור שלי לאינגליש... נממ.. יש מישו שיודע ממש טוב אנגלית ויכול לעזור
גמני פה..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif אבל עוד מעט אני הולכת לתרגם סיפור שלי לאינגליש... נממ.. יש מישו שיודע ממש טוב אנגלית ויכול לעזור
« «TziMHoNoa™ New member 17/2/04 #14 יאא ישש../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif יש לך אייסי
L Lior New Rulzzzzzzz New member 17/2/04 #15 כן. אבל אני לא רוצה לאכזב אותך..אני טובה באנגלית אבללל... 205348511
L Lior New Rulzzzzzzz New member 17/2/04 #16 ייאללללללללה טוב אתם לא כיפיים!! אז אני עפה!! C U l8er (NOTTTTTTTTTTTTTTTT)