טאשה רוצה צ'ט! מישהו עוד רוצה? מה דעתכם על מחר? (יום רביעי?) מה דעתכם על עכשיו...?
ט טאשה יאר New member 23/7/03 #1 טאשה רוצה צ'ט! מישהו עוד רוצה? מה דעתכם על מחר? (יום רביעי?) מה דעתכם על עכשיו...?
S Sefy New member 27/7/03 #18 זה לא פעם אחת לא טובה... פשוט לא נוח לי בצ'אט עם כמות של אנשים, כל אחד דוחף משפט, ואני לא מצליח לעקוב מי אמר למי ומה ולמה
זה לא פעם אחת לא טובה... פשוט לא נוח לי בצ'אט עם כמות של אנשים, כל אחד דוחף משפט, ואני לא מצליח לעקוב מי אמר למי ומה ולמה
ט טאשה יאר New member 25/7/03 #12 בסוף לא חזרתי... ../images/Emo10.gif בסוף לא יכולתי לחזור. איך היה? מי היה?
B Bufreak New member 25/7/03 #13 הייתה הופעת אורח מפתיעה.... פטריק סיוארט נכנס ואמר שלום. הוא גם סיפר שהוא אוהב לקרוא בפורום הזה,אבל הוא לא משתמש בגלל שהעברית שלו לא טובה. והייתה גם תגלית מרעישה: מסתבר שכולנו כוסונים!
הייתה הופעת אורח מפתיעה.... פטריק סיוארט נכנס ואמר שלום. הוא גם סיפר שהוא אוהב לקרוא בפורום הזה,אבל הוא לא משתמש בגלל שהעברית שלו לא טובה. והייתה גם תגלית מרעישה: מסתבר שכולנו כוסונים!
B Bufreak New member 25/7/03 #14 עכשיו,אחרי שכתבתי את ההודעה: תיקונים: *סטיוארט. *משתמש=משתתף. סליחה על ההפרעה.
B Bajoran Preist New member 25/7/03 #15 איך הפסדתי את פטריק ! ../images/Emo2.gif וחשכת לציין שגם זרובבל, מיקו ושמריה באו...
B Bufreak New member 25/7/03 #16 הוא היה בזמן הפסקת החשמל ../images/Emo13.gif (למקרה שלא ידעת,היא היתה בכל טבריה! מישהו שכח לשלם את החשבון.... ).
הוא היה בזמן הפסקת החשמל ../images/Emo13.gif (למקרה שלא ידעת,היא היתה בכל טבריה! מישהו שכח לשלם את החשבון.... ).