טארות ומזל רע

uselesscreature

New member
טארות ומזל רע

לפניי כשנה אפילו פחות היתחלתי ליקרוא בקלפי טארות, למדתי לבד<אני בת 16> ובכול הפעמים שקראתי בקלפים יצא תוצאה נכונה בקשר לעבר ובקשר לעתיד< פריסת עבר, הווה, עתיד>אני יודעת שביהדות ובכלל בגיל שלי אסור ליקרוא בקלפים. עכשיו רציתי לישאול אם יש מצב שהקלפים עושים מזל רע או משהו כזה, כי לכול מי שקראתי קרא משו רע... למכרה שלי עשיתי פתיחה על הזוגיות שלה ושל חבר שלה ויום למחורת קרה משהו חמור, וזאת היתה גם הנבואה שלי בקלפים, בעיקרון זה עושה מן מזל רע, לפחות ככה שמתי לב בהרבה מיקרים, רציתי לדעת עם זה אפשרי....?

את צריכה לשים לב...

אם את מרגישה שלא מגיעות אנרגיות טובות עם הקריאה שלך בקלפים - עיזבי זאת ! אני לא מוצא קשר לגיל. אמנם אומרים שלא טוב לקרוא בקלפים לפני גיל 18 אבל אם את בשלה לזה אז אין לדעתי מניעה. זכרי שהטארוט הוא כלי לעזרה לאנשים. עם את מרגישה או רואה שזה עושה נזק לאנשים שאת קוראת עבורם או לך - תעזבי את זה כרגע. דבר נוסף, את צריכה להגן על עצמך לפני שאת קוראת בקלפים אחרת את עלולה לחטוף כל מיני אנרגיות שליליות מאנשים שיכולות להתבטא בעין רעה בעיכובים שיהיו לך בחיים, או חלילה מחלות. לכן, אם את לא יודעת כיצד להגן על עצמך - שוב... עזבי זאת כרגע. הרבה הצלחה,
הקורא בטארוט.

מעולם לא חשבתי על הגנה...

אולי תרחיב? אם מתחשק לך ... אני בכל אופן אשמח לשמוע... אם בא לך :) בבקשה:) תודה:)

יש מספר שיטות להגנה..

ראשית תמצאי אצל מפרשים שונים שיטות שונות להגנה. אני מעריך שיש גם כאלה שלא עושים הגנות כלשהן. הגנות בדרך כלל עושים עם איזה סוג של מדיטאציה מקדימה. כגון, כניסה לתוך בועה כחולה, או בקשה להמדריכים הרוחניים או מהיושב במרומים לשמור עלייך בפתיחה מפני אנרגיות רעות, עיכובים וכד', ושייתנו לך את כל הטוב שיש, על מנת לעזור לאדם שיושב מולך. רצוי גם מידי פעם לעשות ניקוי עצמי (אנרגתי) עם בכור, עופרת וכד'. יש הרבה שיטות. גם מטפלים אלטרנטיבים שעוסקים באנרגיות עורכים הגנות אלו ונקיון אנרגתי. זה מהותי מאד ויכול לסכן את הפותח בקלפים אם לא משתמשים בהגנות. מקווה שהבהרתי..
הקורא בטארוט.

למעלה