טארוט משופרות

ווילו

New member
טארוט משופרות

אני עורכת מחדש את קלפי הטארוט כדי לזכור אותם, את המשמעות שלהם, טוב יותר. כשאני משנה, את הצבעים למשל, בהתאם למשמעות, וגם בשביל היופי, האם זה משנה? האם למשל יש מכנה משותף לכללללל הקלפים עם רקע צהוב, כך שאם אני משנה את הרקע לתכלת אני פוגעת בסמליות? האם יש דרך להדפיס חפיסת קלפי טארוט בעיצוב משלי?

ווילו

New member
והנה הקלף המקורי...

אם מקליקים על התמונה, היא נפתחת בחלון נפרד בגודל המקורי שלה.

F r i d a

New member
נחמד

לצבים בהחלט יש משמעות, אבל במידה ובחרת לך הבנה ביחס לקלפים ושינית אותם על מנת שיתאימו עבורך זה בסדר גמור. הסימבוליות האוניברסלית היא ניסיון ליצור מכנה משותף בהבנה שלנו, אבל למעשה הסמלים הם אישיים, כך גם צבעים, לכל אחד הם יכולים להגיד משהו אחר, בהתאם לחוויות האישיות ולהתפתחות של כל אחד מאיתנו.

ווילו

New member
נקודות מבט

כך אני מבינה את הקלף הזה(השוטה 0): הקלף מסמל- שטות, מעשה טיפשי; שיגעון, טירוף, תשוקה; הוללות, פזרנות, נתינה בשפע, פלאי, יוצא דופן, בלתי שפוי, בזבזני, מופרז, מוגזם; שכרות, שכרון; הזיה בהקיץ, התלהבות, התלהבות מופרזת. משמעות הקלף: השלב לפני תחילתה של דרך, יציאה ראשונית לדרך חדשה, תמימות, ילדותיות. הליכה אחרי רעיונות נעלים, אימפולסיביות ואינטואיציה, התחלה של מחזור חדש בחיים. אדם בעל פוטנציאל רב המחכה למימוש, דבר שמעבר לתפיסתנו. קלף הפוך מסמל- רשלנות, הזנחה, היעדרות, פיזור, חוסר זהירות, אדישות, ביטול, אפסות, חוסר-תוקף; יוהרה, התפארות (בד"כ על הופעה חיצונית), משהו שטחי, מצב של חוסר ערך, פריט חסר ערך. משמעות הקלף ההפוך: טיפשות, השתטות, הליכה קדימה בלי להסתכל על הדרך, הליכה אחרי היצר הנמוך, חוסר בגרות מכדי להחליט על כיוון בחיים. לפעמים מציין הונאה, כמישהו שנראה כלפי חוץ שונה ממה שהוא באמת בפנים. יציאה לדרך ללא מחשבה או תכנון בסיסי, אובדן דרך מוחלט. ואיך אתם מבינים את הקלף? מעניינות אותי נקודות מבט שונות. (לשם העשרה)

F r i d a

New member
תוספת

התחלה חדשה, אופטימיות, דרך חדשה שאין לדעת כרגע לאן היא מובילה. כדאי לשים לב למה שקיים סביבך. הכול פתוח מבחינת הפוטנציאל, קיים רצון בשינויים, רצון להיפתח לכוון חדש. צורך בנסיעות. את השוטה מנחים האמון והתמימות, למרות שהוא נושא על המקל את העבר שלו. לסמוך על האינטואיציה. לחוות את הדברים כאילו בפעם הראשונה.

למעלה