טארוט- גידי גלבוע

יעל1956

New member
טארוט- גידי גלבוע

היכן ניתן לשאול שאלה את גידי שאמור להתארח ביום רביעי הקרוב?

נננ21

New member
מברכת את הנהלת הפורומים על היוזמה

וברוך הבא גידי

מחכים לך

אבקש מכולם לשרשר כאן את ההודעות

נישואין

אני 21.09.75איילת בעלי מוטי 01.06.74
משבר ארוך בזוגיות מצידי בעיקר, מה יהיה עם הנישואין שלנו?
מתוסכלת ושיחות אבל אין שינוי

תשובה

השלום והברכה לך. יש אנשים שיוצאים מתוך הנחה כי אין בעולם זוגיות שבורה שאי אפשר לתקנה. הקלפים שהופיעו בפריסה לא ממש זורמים עם הנחה זו וקובעים כי חל כרסום משמעותי בבסיס אשר עליו אמורה להיות מושתתת כל זוגיות והוא בסיס של אהבה ותשוקה. אני מציע לך לערוך לעצמך רשימה (ממש כך, לשבת ולכתוב) בת שלוש ציפיות שיש לך מן הזוגיות, ומול רשימה זו לרשום את הסיכוי מ – 1 עד 5 שאת נותנת להגשמת כל ציפייה וציפייה. אל תרשמי יותר משלוש ציפיות. בקשי גם ממוטי לערוך רשימה דומה והשווי את התוצאות בין רשימתך לבין רשימתו. משהו בליבי אומר לי כי לאחר ההשוואה תדעי (לכל הפחות) היכן את עומדת. שיהיה לך רק טוב.

מאזי11

New member
שלום גדי, בנושא החיבור בין הטארוט לנומרולוגיה

ו/או אסטרולוגיה, יש קשר ביניהם? בטארוט יש את הסימנים הללו. האם הם תורמים לתמונה הכוללת לשאלה שעולה?
אשמח לדעת מה עלי לעשות כדי להיות בזוגיות מטיבה ואיכותית. (קיימת אבל טעונה). תודה.

תשובה

השלום והברכה לך. אסטרולוגיה ונומרולוגיה הן שתי שיטות נפלאות על מנת לנתח את אופיו ותכונותיו של אדם ולצפות מגמות (הזדמנויות ומכשולים) הניצבות בפניו. טארוט היא שיטה נפלאה לניתוח (בדרך כלל) של שאלה ספציפית. ככל שהשאלה יותר ממוקדת ויותר ספציפית, כך גם התשובה. אני מסתייע באסטרולוגיה ובנומרולוגיה כדי להבין מי האדם העומד לפני ומהן המגמות המשפיעות עליו, ואילו בטארוט אני נעזר על מנת לתרום לו כאן ועכשיו. בנוגע לזוגיות פרסתי קלפים ונראה לי כי מדובר בנושא שאתקשה לדון בו בפורום משום שהוא מצריך גם שיחה ממושכת בנוסף לפריסה. אולי כדאי לך להסתייע בפגישה אישית עם אחת מנשות הטארוט היועצות בפורום זה. שיהיה לך רק טוב.

יעל1956

New member
זוגיות ופרנסה

שמי יעל תאריך לידה 26.7.56 אבקש לדעת לגבי זוגיות ופרנסה. איני עובדת ואני גרושה לא מעט שנים. האם אזכה לאהבה חדשה ומתי?

תשובה

השלום והברכה לך. אתמקד בזוגיות: הקלפים צופים לך סתיו (הסתיו הבא) נפלא ורומנטי בו את גולשת על גליה של זוגיות מאושרת ושופעת כל טוב. במקביל, הם מפצירים בך להימנע מכל סוג של קשר עם אדם אשר טרם ניתק את עצמו מפרשייה קודמת (ייתכן נשוי), מה שאומר כי יש בכוחך לקרב (להקדים) אלייך את הקשר הנפלא הצפוי בסתיו הבא, אך בתנאי שתקשיבי להפצרת הקלפים. שיהיה לך רק טוב.

למעלה