טאקי

טאקי

לפני שנה קראת אותי בבלוג שלי ואף הגבת לשיר שכתבתי, אמרת שהוא נטול רגשות וקשה לך להגיב לשיר שכזה. מאז השתנו אצלי דברים בחיים לטובה כמובן ולשיר ההוא עשיתי שינוי קטן החלטתי להביא אותו אלייך הרגשתי מין צורך שכזה. אז כתבתי את זה: פורסם ב12 במאי 2006, 1:04 כשתבוא להתעלס איתי אל תהיה רך איתי, שמור את העדינות לזו שאהבת.. כשתבוא להתעלס איתי אל תאמר מילה גם אל תילחש לי שמור את המילים לזו שאהבת.. שתבוא להתעלס איתי אל תנסה להיות נחמד מחמיא ומפרגן גם זאת תשמור לזאת שאהבת.. כשתבוא להתעלס איתי אל תביא תשורה או פרח כי זה מיותר הרי שנינו יודעים... שזה לא מתוך אהבה שנינו יודעים שזה רק מגע! שנינו יודעם שזה רק סיפוק יצרים... וזה השינוי החדש: כשתבוא... אלטף את ראשך אביט בעינייך אקשיב למילותייך.. אקבל את תשורתייך אנשק את שפתייך כשתבוא.. זה יהיה לא רק סיפוק יצרים.. כשתבוא זו תהיה אהבה...

למה להשתמש במילה כשתבוא?

למה לא לכתוב.. בוא אלי מאהבה.. בוא אלי באהבה.. בוא אלי.. .. .. .. נחמד מה שכתבת.. אין ספק השתנה בך משהו.. אבל אני לא מבינה בשירה.. תיכף היא תתעורר.. ..

טאKילה

New member
דניתוש בוקר טוב

השיר מהודק יפה מאוד, את מוזמנת להניח את השיר בפורום שירה מעת לעט. כנסי לכאן... יום נעים

קרוואלה

New member
האמת שאני ......

סתומה בכול מה שקשור לעינייני שירה.... אבל אני מאוד מאמינה שמה שיוצא מהלב זה הכי יפה הכי נכון !!! נחמד לקרוא אותך דניתוש:)))

jozefin3

New member
../images/Emo140.gifאהבתי , את מילותיך החדשות..מרגישים

שחל שינוי.........משהו.........

דניתוש ../images/Emo140.gif

גמני לא מבינה בשירה... אבל אהבתי לקרוא את השינוי וברוכה הבאה

למעלה