טאקי

טאקי ../images/Emo140.gif

במיוחד בשבילך התאמצתי וכתבתי לך במיוחד מקווה שתאהבי ותעריכי איש ערום מרים נפשו וגופו בידה פתאום הגוף חסר גוף הפה כלי זהב מחזיק פחמי עונג כתם כמו נוצה עולה מחום החזה מה מתחיל בך ובלעדיך כשאת שואלת " אני פחות או יותר באמצע זה?" ברברית

משהו קטן ../images/Emo140.gif

ראשי בסיחרור רגלי לא נוגעות באדמה בגלל שאתה קרוב אליי ראשי מסתובב ומסתובב ידי רועדות ליבי דופק כמו תוף זה מרגיש כמו מרגיש כמו אהבה צעירה הייתי כך בעבר אבל אני יודעת שאני אדלק הפעם וזה משהו שונה משהו שלא אוכל אחר כך לכבות ידיי רועדות ליבי דופק כמו תוף זה מרגיש כמו מרגיש כמו אהבה צעירה זה מביש אני מתה מבושה איך נערה עם נסיון נופלת כך שדודה ידיי רועדות ליבי דופק כמו תוף זה מרגיש כמו מרגיש כמו אהבה צעירה ואני נמצאת בצרה אם רק כל זאת אוכל אולי לשנות אולי לא הרגיש כל כך פגיעה זה מרגיש כמו מרגיש כמו אהבה צעירה ידיי רועדות וליבי דופק כמו תוף ראשי בסחירור וזה דבר נורא רגלי לא נוגעות באדמה בגלל שאתה אותי נישקת ראשי מסתובב ומסתובב זה מרגיש כמו מרגיש כמו אהבה צעירה ידיי רועדות ליבי דופק כמו תוף ברברית

אז הנה משהו שתאהבי

לפחות כך אני מקווה שתדעי שאני מאוד מתאמצת ולמרצה שלי מציקה שיסביר לי איך כותבים בעברית צחה
טאקי תקח אותך למעונה מול הנחל דוגיות חולפות שם תשמע ולצידה תלון עם ליל ותדע מה זאת אהבה אך לכן לשהות שם באת תפוזים ותה תשקה אותך שהובאו מסין עד הנה ובעודך עומד לומר לה אהבה לך לתת - לי אין על גב גל שלה תטיל אותך ולהשיב תתן לנחל כי תמיד היית מאהבה ועימה תשאף לנוע כעיוור שכן ידעת כי בך בלבד בטחה היא כי בכליל גופה נוגעת רוחך ועתה טאקי נוטלת את ידך הישר לנחל עטויה בלואי נוצות מדוכניו של חיל הישע והשמש דבש נוטפת על גבירת המזל שלנו ומנחה את מבטך היא בין תלי אשפות ופרח גבורים בין אצות ים יש ילדים ישנם בבוקר הם סוגדים לאהבה וכך הם יסגדו לנצח עת טאקי בראי אוחזת ועמה תשאף לנוע כעיוור שכן ידעת כי רק בה תוכל לבטוח כי בכליל גופך נגעה היא ברוחה... ברברית
*לטאקילה באהבה

טאKילה

New member
ברברית מוזהבת../images/Emo9.gif את מתוקה אמיתית

תודה יקירה אני מחוייכת כייף|חיבוק.| איך הפיצפונים? מתי זה יקרה? מחכה ומאחלת לכם מלא כייף ושמחה..

שמחה שאת נהנית

הנינג'ות בבית גדלים עושים לנו את המוות הפיצפונים שבבטן גדלים ואני מקווה שהם יוולדו בין דצמבר ל-ינואר ברברית

ללאשמות

New member
ברברית את מה זו מתוקה,

ומזל טוב לפיצפונים הגדלים אני מבין שהם תאומים או תאומות ואולי תאומי/ות בכל אופן הם בטח מקרקרים ולא נותנים לישון, אבל האור נראה בקצה המנהרה, העיקר שאת אופטימית, ותמשיכי עם השירים, שמאוד אהבנו.

למעלה