טאקילה,,,

טאקילה,,,

מה קורה,,? מה עובר עלייך,,,? אולי תחשבי פעמיים לפני שתלחצי על שלח,,, את פוגעת באנשים,, ואתמול שוחחנו על כך,, אם יש לך עניין אישי,,, תגשי למקור,, במסר או בכל דרך אחרת,,, אך תפסיקי כאן מעל דפי הפורום,,לכתוב מה שבא לך,,,ולהוסיף,,חחחחחחחחח כדי לעדן את המשפט,,,, אל תמהרי לתקוף,, קבלי זאת כחומר למחשבה,,,!

תגידו,,,

האוכל בקומזיץ היה מקולקל,,,<? מה קורה לך גם את,,, למה את "מוסיפה אש למדורה,, ומחממת,," אין פה שום כוונה לריב עם טאקילה,,, למה את עושה את זה,,,?

טאKילה

New member
הלו הלו..תעצרו תגלגל..

קודם כל לא להתערב ביכלל. אני לא פוגעת באנשים אז קחי פנדל. חוצמיזה השירשור מתואם בני ובין מיכל כמובן שגם סער מודע לזה וזורם עם הצחוק. שולינקה אם את עצבנית מדברים אחרים אני לא האובייקט. אז חלאס לא רבים כאן כי מי שההומור שלו לוקה בחסר יש לו בעיה.

מו שיקו

New member
טאקוששששששששש

לא חושבת שהגיע הזמן לאיזה ריב עסיסי? כמה זמן אפשר ככה שהכל על מי מנוחות, כולם מתנשקים עם כולם מספיק להחביא את הרוע,,,,,,,,

רקדן

New member
שולינ ´קה

דעתי כדעתך האם גם אני טועה או ההומור שלי לוקה בחסר ? ואגב אני שואל את עצמי אם מישהו היה צוחק <בהומור כמובן > על הקומזיץ בבת ים מה היו אומרים ?

טאKילה

New member
כן הומור לוקה בחסר רקדן..

אז באמת שהדעות כבר לא חשובות לי. גם לא דעתך.

רקדן

New member
טאקי יפה... לך קפיצת הראש.....

מי בכלל פנה אלייך ? ודעתי היא דעתי בלבד וממש לא איכפת לי אם היא חשובה לך

רקדן,,,

אכן תגובתי עדיין עומדת בעינה,, לא לעניין לפגוע,, לא במשרין ולא בעקיפין,, ולא ,, גברת טאקילה,, אני לא עצבנית,, נהפוך הוא,, אני פגועה,, ואת יודעת היטב למה,,, אם בכוונתך לתקוף,, אזי אל תטרחי להגיב בכלל,!

קרמבובת

New member
טאקי..

אני לא הייתי שותקת חחח.. סתם סתם... פשוט לא הייתי מלא זמן ורציתי לדעת אם יהיה פה ריב היום..

קרמבובת

New member
תשמעי..

אם לקחת החלטה לירות עכשיו בלי אבחנה...קחי בחשבון שיהיו ריקושטים ושאולי גם לי יש נשק או קיי? יאללה ביי >מחמוד בוא...חחח<

סנדי32

New member
רק עברתי ....אני לא מתערבת../images/Emo9.gif

ובזה תמו שידורנו לערב זה ונשיר את התקווה כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה................ טוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ס-ו-ף

למעלה