טאקילה

חניבעל.

New member
טאקילה

מכיון שאני לא רוצה להרוס את השרשור של סחטיקה נוכל להמשיך ולהתווכח כאן. שאני אבין - את הורסת לו כי הוא הרס לך? וואו איזה מזל שאח שלי חייל ויש לו נשק. חוצמזה שתדעי שלי יש יותר גדול.
(וטוב שפנטום לא כאן בשביל להדחף)

טאקילה~*

New member
../images/Emo3.gifחניבעל נשמה טהורה אתה..

יודע איזה ..
איזה לשון ארוכה יש לי כל מציצה בצבע. אגב יש לי תעודת הוקרה של מוצצת השנה אוחחחחחחחחחחחחח אני באורגזמה אלוהית כשאני מוצצת זה מדהים זה מטריף אותי.. אוף חניבעל בוא נרביץ זיון חזק באמצע הרחבה מתה להשתפד עליך אתה ניראה לי הזיון של החיים אוך להפשיט אותך ולהתענג עליך. ממוש אולי נמשיך על הדשא בקומזיץ, אני אתן לך שם מציצת בכורה. חולה עליך נשמה כפרעעע שלי אין אין עליך אתה תותח בא לי עליך. אוחחחחחחחחחחחח רק לחשוב עלינו קורעים את הסדינים ואני מתה מעינוג. שרשר לי רק סקס אני מתרגמת אותך רק בשפה אירוטית יו אני חמה עליך אש אני כמו הסנה הבוער רק בוא ממוש מתחננת בוא נרביץ זיון...טוב חניבעל. חבל שפנטום לא כאן הינו מרביצים אורגיה אוחחח רק מהמחשבה אני משתגעת יו אני נמסה בוא כבר זיון מדהים שלי בוא נשמה אני לחה ורטובה בשבילך.. ראית כפרות אני מוצצת אחלה כי יש לי לשון משווווווווווו...

חתולייייייייייייייייייייייייייייייי

תגיד ראית את השיר או הפרוזה שטאקי הקדישה לחניבעל... לא היית אומר שזה יפה ומעניין חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה לא נראה כמו טאקי לא יודעת ...

יש בי חשד מסויים שזה לא היא אבל היא לא נמצאת כאן לכן אי אפשר לשאול אותה, אולי אצלצל לפלא שלה לבדוק עוד מעט אבל תודו זה מצחיק נכון חן וחתולון חחחחחחח

אז זה אומר שפרצו לה את השם!

כי זה אותו שם כמו שלה, שימי לב לשירשור של סחטיקה בדקתי שם את הניק וזה נראה זהה. ממש מפחיד פה

טאקילה~*

New member
../images/Emo3.gifכן חמודים זו אני טאקילה~*כתבה..

רגע לפני היציאה לקומזיץ. חניבעל רצה מילחמה ואני רוצה אהבה אז לו יש גדול התענגתי עליו מה רע? כי בפורום הזה חייבים לאהוב לא להתנצח. והאמת היתי במוזה כי חניבעל חמוד..
כשהוא שיכור ממציצות הוא לא רואה צדק. אז לפחות להצדיק את השיכרון בחושים ארוטיקה.

טאקילה~*

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טאקילה~*

New member
יו יו משפריצן ממוש..../images/Emo25.gif

זו לא חוצפה רק סקס פראי זה כייף. פרום לנהל רק עם חניבעל.

טאקיייייייייייייייייייייייייייייייי

אני בשוק אני בהלם....אני המומההההההההההההה זאת בטוח את?...... קשה לי להאמין טוב....שיהיה יום טוב

חתולון*

New member
חן???? נשארם ערים אחרי שהלכתי

שבת שלום טאקילה שבת שלום חן שבת שלום שייכת שבת שלום לכולללללם לקרן אורלי נורית*** וכולן תייכף חוזר חתולון

למעלה