טאקילה

מו שיקו

New member
טאקילה

אני רוצה לבוא קצת לבכות לך , כמו בימים הטובים שהייתי בוכה לך כל יום 8-10 שעות מסכימה לי בבקשה? אבל אל תלשיני עלי לאף אחת יותר בסדר? תודה מותק

טאקילה~*

New member
מושיקו...

את הניסוח הזה נתנה דרדסית לא אני,אני אפילו לא אחראית לעיוות המילים. אני העברתי לה את הבקשה בדיוק באותה צורה כמו שביקשת.. אף פעם לא בכית לי אתה גם לא בכיין לדעתי, וחבל שדברים יוצאים מהקשרם.. נידמה לי שאתה פעם ניגבת לי את הדמעות ולא ההפך..ואני גם לא מצטערת כי היתי באמת זקוקה לך... חבל שהיתי טלפון שבור,אני כבר לא ממלא משימות כאילה,לא מתאים לי.. לגבי הלשנה ממממ לא הלשנתי! אתה ביקשת שדרדסית לא תפנה אליך ובתמורה אתה מוכן לבחור בה לאוסקר,,,ואני עניתי אם תבחר בי אני אעביר לה את המסר.. נכון שלא סילפתי? אני את שלי עשיתי כמו שסיכמנו,אתה כבר בחרת בי????כמו שהבטחת! נ.ב. למה פולניה מוורשה????אני נאצית לטעמך???

מו שיקו

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

נכון מילה במילה מאשר כל מה שאמרת,מוכן אפילו לומר את הדברים שלא אמרתי לך וואללה טאקילה לא יודע למה פולניה,זה לא יצא מהראש,את הרי יודע אצלי דברים כאלה יוצאים מהבטן חוץ מזה,הבטחתי לבחור בך לרדודה של הפורום,אבל לא הצלחתי לארגן קטגוריה כזו,,, טאקילוש ,,,ההלשנה זה בצחוק יא,,,,,,פולניה

טאקילה~*

New member
מושיקו...

אני ממליצה על הוספת קטגוריה של הרגע האחרון,,,הרדודה. תאמין לי אני גאה ברדידות,,,אתה יודע אצל הרדודים הלב נקי. אני מחבקת את התואר הזה באהבה וגאווה.. בכל זאת לא עמדת בהסכם,,דיברנו על קטגוריות קיימות, אני מככבת בשלושה קטגוריות..אתה עוד יכול לקיים הסכם! אני קיימתי! אצלי עסק זה עסק עד הסוף בכל המובנים...זה קשור לנאמנות. פולניה מוורשה???מממ בכל זאת קיבלתי את האמירה בצביטה כואבת אני לא נאצית,,,רק היתי פעם אישתו של היטלר ,,,זה נחשב????? מותר לי לא לאהוב ערביםנכון? אני לא אוהבת אותם,מה אני אעשה??? ככה אני מרגישה,אני אומרת מה אני מרגישה!! מה רע בזה?????????

מו שיקו

New member
טאקילה

מה בדיוק הקשר בין פולניה מוורשה לבין נאצית ? ואני גם אף פעם לא אמרתי שאני מצפה ממך לאהוב ערבים, לגבי הבחירה שלי,יש עוד הרבה זמן עד סגירת ההצבעה ממש לא בוער לי להצביע עכשיו

טאקילה~*

New member
אהה..

עכשיו נירגעתי עוד יש לי סיכוי אצלך חחחח אז אתה עומד בהסכם???

אולי......

שוכב.... וואיי ברחתי....

עיזבי.....

לא שווה ל"התערבב" ליד חלק מהגברים כאן ..... ראי את התגובה של הכחלחל שלך .... כל אחד חושב את עצמו למשהו מיוחד , האף בשמים גבוה גבוה בשביל לא לראות במראה אל מה הם קמים כל בוקר.

טאקילה~*

New member
רק ביגלל זה...

שאתה מקיים הבטחות אני אוהבת אותך.. ואת זה אתה יודע מזמן.

The ofer

New member
רק לא מבין...

איפה דרדסית בשרשור ?? מתחיל לדאוג... מישו אחר כבר היה חושב שזה פוטנציאל התאבדות...חיחיחי

למעלה