"טאפרוור"

"טאפרוור"

היום היתה אצלי בעבודה סוכנת של "טאפרוור". מישהו שמע או התנסה במוצרים שלהם? ראיתי שהמחירים די יקרים

Shampile

New member
מוצרים מעולים - לא תמיד מצדיקים את

המחיר הגבוה שלהם. מצד שני יש מוצרים שרק אצלם תוכלי למצוא. לשיקולך....

קרן ט

New member
בטח!!!!

הם יקרים. זה נכון אבל- הם שווים כל שקל. אני משתמשת בהם שנים וגם אמא שלי. יש להם כלים מצויינים ומאחורי כל כלי יש מחשבה. אם כלי מתקלקל מסיבה כל שהיא הם מחליפים- גם כלי ישן. בארץ הכלים לא כל כך מוקרים אבל בחול זה להיט כבר שנים. אני ממליצה בחום. לא לקנות סתם כלי אבל לי יש כלי לעוגיות, ירקות, כלים לסוכר וקמח... הכלים שומרים על טריות המוצרים. שווה לקנות אבל לא יודעת לגבי להיות סוכנת או מוכרת.

לא התכוונתי להיות סוכנת שלהם

(לא הבנת אותי נכון) שאלתי אם שווה לקנות את המוצרים שלהם. אם זה שימושי ואיכותי והאם זה מצדיק את המחיר

קרן ט

New member
אז כן.

כמו שכתבו לך, אומנם יקר אבל שווה. צריך לבדוק ולבחור כלי שישמש אותך...

שרונית28

New member
יקר אבל מוצרים שמחזיקים שנים ושווים

אמא שלי רכשה שהתחתנתי קופסאות מיוחדות להקפאה, לקירור, למוצרים יבשים וזה ממש שומר על טריות המוצרים. רכשתי מערוך שניתן להכניס לתוכו מים פושרים/קרים ע"מ שיהיה נוח לעבוד עם הבצק. רכשנו גם הרבה מתנות להורים/לסבתא בחגים - ולכלים יש שימוש. אמנם יקר אבל שווה.

המוצרים שלהם שווים ביותר

לי יש את הכלי לירקות, כלי לקורנפלקס שהקורנפלקס בו מחזיק טרי המון המון זמן ומלחיות שלא צריך לשים בהם אורז.

ממליצה מאוד

מוצרים נפלאים (ויקרים, נכון). הכי מהכל אני אוהבת את כדור הזילוף שלהם (ויחסית הוא לא מאוד יקר) שווה כל אגורה!!!

גילור

New member
מוצרים נפלאים אבל מאוד מאוד יקרים!

מחזיקים שנים יאמר לזכותם! אבל להוציא על כלי פלסטיק (בכ"ז פלסטיק) 200+ש"ח, בעיני זו הגזמה פראית).

לי יש המון מוצרים שלהם כבר 9 שנים

מחזיק מעמד נפלא, ובהחלט כלים שווים, בזמנו הייתי קונה כל פעם כמה סטים עד שהצטבר לי להמון המון כלים, ממליצה לך בעיקר לקנות את הקופסאות לאיחסון, קופסאות לסלטים, לי יש בקופסאות אורז, שעועית, איטריות, ספגטי, עדשים והכל באמת נשמר ונשמר, אה גם סוכר ומלח.

שירי ל

New member
להיות מאוד בררניים -

המוצרים אמנם מעולים אבל המחירים פשוט מעל ומעבר לכל פרופורציה ויש דברים שלא ממש כדאי להוציא עליהם את הכסף...

יש לי מוצרים שלהם, לדעתי

המחירים לא מצדיקים את המוצר, למרות שיש להם מוצרים מעולים, אבל צריך לזכור שמדובר בסה"כ בפלסטיק. במיוחד אני מרוצה במיקרופלוס, שזה סיר מיוחד למקרוגל, שבו אני מכינה כמעט הכל.

שירי ל

New member
../images/Emo45.gif גם אני מאוד אוהבת אותו - אבל מ

מכינה בו בעיקר אוכל דיאטטי... מה את מכינה בו מיכל?

אני מכינה בו אורז, פתיתים, קוסקוס

ירקות מאודים, כשהייתי בטבריה לקחתי אותה לקלאב הוטל ובישלתי בו ספגטי במקרוגל, עוף עם ירקות ותפוחי אדמה, מחממת בו אוכל. חברה שלי מכינה גם עוגות במקרופלוס. אני מצרפת מתכון להכנה במקרופלוס.

מומלץ ביותר

יש לי כלי למלפפונים לשהם. בכלי הזה המלפפונים נשארים טריים גם שבועיים ויותר, ואני לא צריכה לספר לכם כמה מהר מלפפון נרקב ונהיה

את מתכוונת לקריספרש../images/Emo45.gif אני מאחסנת

בקריספרש פטרוזיליה וכוסברה והם באמת נשמרים יחסית יותר זמן מאשר סתם כך במקרר. גם קישואים וגזרים מחזיקים מעמד יפה בקריספרש.

עדי 5

New member
מוצרים נהדרים

אני מוכרת אותם. ישדברים שממש שווים ויש כאלה שאפשר לוותר עליהם. את יכולה לשאול אותי במסרים על דברים ספציפיים

מוצרים מצויינים../images/Emo45.gifויקרים להחריד

המחיר היקר של המוצרים האלו הוא החיסרון היחיד שלהם. קחי בחשבון גם שיש לך אחריות לכל החיים. אם מוצר של טאפרוור נסרט או נשבר מחליפים לך מיד. אני מאוד מרוצה מהסט של הקריספרש.

למעלה