טאפרוור במגה

מנור9

New member
צריכים לקנות בחמשת אלפים שקל

להדביק בולים, שזה תחביב יפה לפולנים בלילות החורף הארוכים אחר כך לקנות איזה פלאסטיק מגעיל שאף אחד לא צריך ב 10 שקלים. מבצע מבצע שווה...

ציניות היא תכונה פולנית?

מנור9

New member
אם את חשה בציניות בדברי אז התשובה חיובית

הפולניה הקלאסית היא אחד היצורים הציניים הקיימים בעולמנו. את יכולה לתאר לעצמך בדיחה פולנית אחת בלי ציניות ? שתי פולניות נפגשות. אחת אומרת לשניה איך זה שאת כל כך יפה ושזופה ? עונה לה - בזמן האחרון כל ההלוויות בצהרים....

מנור9

New member
ועוד קטנה להבהרה

יום אחד בא הבוס שלי ואומר לי "אתה יודע שבתי הקברות מלאים בעובדים שלא היה להם תחליף ?" אמרתי לו "זה נכון, אתה יודע שהיום קוברים בקומות ומעליהם קבורים המנהלים שלהם..."

מנור9

New member
ההבדל בין פולניה למרוקאית

פולניה עונה ל א ט לטלפון בכדי שיחשבו שיש לה בית גדול מרוקאית עונה מ ה ר לטלפון בכדי שיחשבו שיש לה בית גדול וטלפון בכל חדר פולניה עונה ל א ט לטלפון בכדי שיחשבו שיש לב בית גדול טלפון בכל חדר ושלא בוער לה לענות

deebeebee

New member
דיברתי על מרוקאים ולא מרוקאיות

וחוץ מזה 'בדיחות' על פולניות, מרוקאיות, גרוזיניות ושאר הנשים ממש לא מצחיקות אותי.

מנור9

New member
באמת לא שמעתי אותך צוחקת...../images/Emo6.gif

מה בכל זאת מצחיק אותך ? הרי הצחוק יפה לבריאות.

מנור9

New member
משהוא מצחיק, אני מקווה, של אמא שלי../images/Emo189.gif|מאוה

אמא שלי כל כך אהבה לדאוג שאם היתה קמה בבוקר לא מודאגת זה היה מדאיג אותה

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo13.gif זה מוכר. כשהייתי ילד אמרתי פעם לאמי ז"ל

שתכין רשימת דאגות מסודרת. שלא תדאג בצורה לא שיטתית. פתאום קורה משהו אז דואגים לו. הרי בין כך וכך היא דואגת כל הזמן אז שלפחות זה יהיה מסודר. היא לא ממש קיבלה את ההצעה.

מנור9

New member
הרי זו תכונה כל כך יהודית

כמו כולנו בני דור שני לשואה גדלנו וחשנו את הדאגות והחרדות בבית. נזכרתי בשנת 92 אחרי שהאמריקאים הפציצו בעירק ועוד לפני הסקאדים בקרתי את אמא עם אחי. הבית נראה כמו יעד מבוצר. אמרתי לו עדי זה לא מוגזם ? אמר לי אותך עוד לא הפציצו במלחמה אותה כן. ניבא ולא ידע מה ניבא, תוך כשבועיים היה לי סקאד על הבית ברמת גן.

deebeebee

New member
זה מזכיר לי את הסיפור

על שלושת הזקנים שנהגו להיפגש בקופת חולים כמה פעמים בשבוע. בוקר אחד הגיעו רק שניים מהם אז אחד אומר, "מעניין מה עם יענקל, אני מקווה שהוא לא חולה..."

מנור9

New member
יש צעירים בני שמונים וזקנים בני ארבעים

אבל הפולניות צעירות לנצח...

למעלה