טאנטי באצ׳י - גם פה זהו ביקור בכורה

pix37

New member
ודווקא בגלל זה ההתנשאות לא היתה במקומה

מאחר ובפועל מצבנו בפריפרייה הספציפית הזו טוב בהרבה מזה של מרבית תושבי המרכז. (חוץ מאלה שגרים בלב תל אביב)

Gרר

New member
מילה יוצרת מציאות

אתה ממשיך להגדיר את זה כהתנשאות. אם היית קורא לזה בורות לא היתה לי בעיה כי אני תיארתי מצב בלי לתת לו שיפוט ערכי זה או אחר. אם בבורותי תיארתי מצב אל נכון אז תקן אותי אבל לא יפה לייחס לזה התנשאות.

לא בטוח שאני אקבל את התיקון, ובינתיים מכל מה שכתבת אכן לא התרשמתי שהמבחר per סוג אוכל נותן מספיק אופציות בשביל שיהיה אפשר "לסלוח" למסעדה לא מושלמת רק בגלל ש"זה מה שיש" בטווח נסיעה שגרתי ולא לנסיעה מיוחדת. זה עדין לא נקרא שאני מתנשא. זה נקרא שלדעתך אני טועה.

Gרר

New member
העיקר שחזרת לכתוב קצת.

התגעגעתי לחושף השחיתויות בפורום

noahanoon

New member
אל תשכח את "עופי"

כנראה אתה לא קהל היעד אבל יש להם עופות ובשרים מעושנים מעולים, וביום שישי אם לא הזמנת מראש אז אין לך מה להגיע בכלל... אם המחירים היו קצת יותר זולים היינו קונים יותר.
ובחילף יש את פטמה שמכינה בכל סוף שבוע אוכל ביתי מעולה בכלום כסף. הבת שלי מוכנה לאכול רק קובה של פטמה.

salo22

New member
תודה על הדיווח

כתבתי בעבר שיש להם מקום להשתפר בקטגוריית הקינוחים, אני חושב שיצא לנסות את כולם ולחלוטין לא תמיד נהננו מהם בצורה "יציבה" וכמובן תמיד יש מקום בארץ גם לשפר את חומרי הגלם, סה"כ הסטנדרט בנושא הזה די ירוד.
הביקורת שלך מעניינת במיוחד כי בחרתם את כל המנות מהספיישלים ובהחלט זו רשימה שאני חושב שלא יצא לי לנסות שם אף מנה ממנה, למעט הפוקצ'ה האמורה (נדיבה מאוד בגודלה ואכן נוטה לחובבי השום), סלט הקולורבי (למרות שמעדיף סלטים אחרים).. בהחלט לא חובב גדול של טארט האגסים שם, למרות שיצא לאכול אותו לפעמים יותר טוב ופחות מתוק ולפעמים פחות טוב ויותר מתוק, זה מה שיפה ב"הכנה ביתית" אבל בעניין חלק מהקינוחים שם כבר הזכרתי דעתי, למרות שבהחלט הם רחוקים מאוד מלהיות רעים.

sweetdreams

New member
אני גם חושבת שההחלטה לדבוק בספיישלים התבררה..

.. כמוצלחת ביותר, כמו שגם פירטתי בתגובה לGרר.

גם הקינוחים הטובים יותר (טארט התותים והאגס) היו מהספיישלים.

salo22

New member
זה מקום מאוד מאוד נחמד

והוא היה נחשב לדעתי כזה בכל מקום בארץ ללא קשר היכן היה ממוקם, גם ובמיוחד בתל אביב, היו "עושים קופה" רצינית ביותר אם היו ממקמים אותו שם, אבל הרבה יותר כאב ראש גם, כנראה.

salo22

New member
לגמרי

בגלל זה היססתי קלות באיזכור כל הקינוחים. טירמיסו פנתיאון.

sweetdreams

New member
ולחשוב שהיינו כ״כ קרובים ללהזמין אותו..

.. ובסוף הטארט ניצח.

לא נורא, בפעם הבאה ינוסה הטירמיסו!

תנסו, תנסו!

רק בשביל להמחיש כמה הוא טוב; אז לטעמי הוא יותר מהטירמיסו של POMPI, שיש האומרים שהוא הטוב ברומא.

החתולית

New member
אני אוהב את סלט הקולרבי

ומקפידה להזמין אותו בכל פעם שאנחנו מגיעים לטנטי באצ'י.

לדעתי איבחנת נכון את המסעדה: מקום נטול פוזה שבו אנשים שאוהבים מה שהם עושים, עושים אוכל טוב.

למעלה