תודה על הדיווח
כתבתי בעבר שיש להם מקום להשתפר בקטגוריית הקינוחים, אני חושב שיצא לנסות את כולם ולחלוטין לא תמיד נהננו מהם בצורה "יציבה" וכמובן תמיד יש מקום בארץ גם לשפר את חומרי הגלם, סה"כ הסטנדרט בנושא הזה די ירוד.
הביקורת שלך מעניינת במיוחד כי בחרתם את כל המנות מהספיישלים ובהחלט זו רשימה שאני חושב שלא יצא לי לנסות שם אף מנה ממנה, למעט הפוקצ'ה האמורה (נדיבה מאוד בגודלה ואכן נוטה לחובבי השום), סלט הקולורבי (למרות שמעדיף סלטים אחרים).. בהחלט לא חובב גדול של טארט האגסים שם, למרות שיצא לאכול אותו לפעמים יותר טוב ופחות מתוק ולפעמים פחות טוב ויותר מתוק, זה מה שיפה ב"הכנה ביתית" אבל בעניין חלק מהקינוחים שם כבר הזכרתי דעתי, למרות שבהחלט הם רחוקים מאוד מלהיות רעים.