טאנטי באצ'י ביקור בכורה

La la la 20

New member
מנפץ אבל בהצדקה

השתפכויות מכאן ועד הודעה חדשה היו על טאנטי באצ׳י בצפון ועל טרה פרומסה בדרום. שתיהן סבירות ביחס למיקום שלהן בהיעדר אופציות אחרות, לסוע במיוחד ממש לא. להשתפך עליהן בפורום? בכלל לא.

salo22

New member
הרשי לי לגחך

וגם אם לא אז לא נורא. חסר לך הלדעתך החשוב מאוד, אין שום בעיה עם דעתך ברגע שאת לא מנסה "להכפיש" אנשים אחרים. זכות כל אחד לכתוב מה שהוא רוצה, אבל גם לנמק ולהסביר היטב, גרר עושה זאת נפלא, דיווח התפתח מזה, כך בונים מדינה. את עושה את זה גרוע מאוד, דיון רציני לא יכול להתפתח מזה.
לכל אחד טעמו וכיוונו והעדפותיו, אנחנו בוחרים במה להאחז יותר ובמה פחות. עניין מיתוסים הוא שטות, אל תדאג יויו לא נעלבתי
טאנטי באצ'י מסעדה ראויה מאוד באיזור בלתי אפשרי כמעט, לא צריכה אותי או את חתולית כדי לגונן עליה. יש כותבים רבים בפורום שברור לי שטעמי וטעמם לא נפגשים במקרים לא מעטים, אין לי שום בעיה עם זה, יש מקום לכולנו, בטח גם להם אין שום בעיה בנושא. מקרים רבים שאנשים מדווחים או ממליצים ואני אומר לעצמי אוקיי, לגיטימי, אבל לא בבית ספרינו, או מנסה ואז אומר לעצמי וואללה, ממש לא ראוי מבחינתי. יש מקרים לא מעטים כאלו גם של גרר לדוגמא, גם של רבים וטובים אחרים. הרעיון הוא פשוט - לכולנו העדפות, טעמים ובעיקר יוזרים שאנחנו מתחברים יותר ופחות אליהם, הרי לכל אחד מאיתנו יש האג'נדה מי אלו שיותר ומי שפחות, זה לגיטימי וחיובי מאוד. יש פה המון כותבים שאני לא מתחבר לכיוונים שלהם ולא מתאימים לפרופיל טעמים שאני מחפש.. לעזאזל חתולית אפילו לא אוכלת חריף, אלוהים תשמור, אבל בניגוד לרבים אחרים כאן שחיים בטווח טעמים מצומצם יחסית, יש לה אבחנה דקה ומדוייקת מאוד והמלצותיה מוכיחות עצמן היטב, עבורי. יש פה לא מעט כותבים לצערי, שאין לי מושג מאיפה זה מגיע ולא משנה גם, חושבים שאוכל נמדד ביחס לאמות מידה קולינאריות מצומצמות בהם הם חיים, זה דפוק, סורי. תנו דיווח ברור על מקום, כיתבו מנקודת הניסיון שלכם מה ואיך ולמה כדי שאפשר יהיה לנהל דיון ענייני, אל תנצלו ביקורת מצויינת של משתתף אחר כדי לכתוב שטויות.

La la la 20

New member
התגובה שלי תמכה בהודעתו של גררר

ואין בה רצון להכפיש את כותבי הפורום כך שההתלהמות בתחילת ההודעה שלך אינה במקום, מה שכן במקום הוא שאתה צודק שיש דעות מגוונות בפורום ואכן בעבר העלתי לפורום את רשמיי מאותן שתי מסעדות שציינתי לעיל. רוצה לומר, לא כל תגובה בפורום צריכה להיתמך בפוסט ביקורת מסודר. אמנם הפורום הנוכחי מלא בחוקים והגבלות אבל לא נתקלתי בכזה שאומר שכל תגובה צריכה להיתמך בביקורת אחרונה/רלוונטית. ועוד משהו, salo בהנחה שכבר גיחכת בזלזול אפרופו ״זכות כל אחד לכתוב מה שהוא רוצה״ זה בסדר לא להסכים ואפילו בסדר להדיין בנושא כל עוד נשמרת שפה ראויה ומכבדת מה שקצת קשה להגיד על תחילת וסוף ההודעה שלך.

salo22

New member
אני לא חושב שבהזכרת "השתפכויות"

תמכת או בכלל התייחסת לדעתו של גרר, אני רואה בזה הרבה יותר ניסיון לעקוץ כותבים אחרים, גם אם אולי את לא שמה לב לזה. אני מבין בהחלט מהיכן הגיע ההודעה של יויו, גרר אכן כותב לא מעט פעמים ביקורות לא מחמיאות על מקומות שאחרים פה אוהבים או ממליצים, זה קרה גם עם סינטה בר, גם טאנטי, גם עוד מקומות אחרים. מה המשמעות של זה ? כלום, אין, עוד ביקורת, ירצו יאכלו. אף אחד לא דיבר על נסיעה מיוחדת מהמרכז כדי לנסות מקום מסויים, לא ברור לי איזכור הנושא גם על ידי גרר אבל לא נורא, לבטח לא אבזבז דלק בשווי 300 ש"ח בערך, למרות שכיף לי בטאנטי. כשגרתי בחיפה לא ביזבזתי דלק בשביל שום מסעדה בתל אביב, גם היום אין בזה צורך, מי שמגיע במקרה לתל אביב שיחפש מסעדות טובות לשלב בביקור. גם עניין ה"טובות לאיזורן" זו התנשאות מיותרת, לטעמי, אבל כל הויכוח הזה עקר ביותר ולא יתרום כלום, מעבר אולי לקצת כבוד למה שאנשים אחרים כותבים.

דקלה21

New member
אוסיף ואומר

אין הרבה מסעדות, כולל בת"א ובירושלים שבהן גרתי כמה שנים, שבהן נהניתי כמו שאני נהנית בארוחות שלי בטאנטי, שכבר הפכה למסעדה הנבחרת לארוחות משפחתיות. מסעדה ש-95% מהמנות שלה, לטעמי, הן מדוייקות ולפעמים אפילו מרגשות.

Gרר

New member
דווקא האישה טענה

שטופולינו בירושלים זכורה לה כחוויה יותר מוצלחת בסיכום הכולל, למרות שחייבים לקחת בחשבון שיש הבדל בין ארוחת ערב כחלק מבילוי בשניים לעומת צהרים שבא אחרי טיול עם הקטנה.

אני גם מאמין שאם הייתי עובר לצפון או לדרום הרחוק והייתי מוצא שם מסעדה או שתים טובות הייתי גם כותב משהו בסיגנון שכתבת. זה קטע פסיכולוגי ידוע עם שם מפלצתי שאני לא זוכר אבל הוא נועד לגרום לנו להרגיש טוב עם ההחלטות שעשינו בין אם זה מוצר שקנינו או מקום עבודה חדש וכו'

אבל מה שחשוב זה שאתה נהנה שם. גם אנחנו נהננו אבל לא מספיק בשביל לנסוע לשם במיוחד...

דקלה21

New member
לא עברתי לצפון

להיפך, עברתי ממנו. חייתי שם עד גיל 23 ואז עזבתי. שום מניפולציות פסיכולוגיות, ואני בכלל גרה באפריקה עכשיו. כשחזרתי לארץ לחופשה, זו היתה הארוחה המוצלחת ביותר שהיתה לי, בנוסף לאלה שהיו לפני שעזבתי.

Gרר

New member
וכך הגיעה לסיומה

הקריירה הקצרה שלי בתור פסיכולוג וואנאבי
i'll stick to food from.now on

קיצור הבנתי אותך לא נכון... סורי.

החתולית

New member
נהננו מאד בארוחת הפורום בטנטי באצ'י

וגם בביקורים אחרים במסעדה.

הסלטים היו רעננים ומעניינים, הפיצות היו מצויינות, הפסטות עשויות נכון ומדוייקות וגם הקינוחים היו מוצלחים.

לטעמי זו מסעדה טובה שאני תמיד שמחה לבקר בה, כשאני באיזור (בדרך כלל לפני או אחרי ביקור בטוליפ).

Gרר

New member
הלו הלו לא לסבך אותי עם מאיר אדוני

בסוף הוא עוד יבכה בגלל זה

את המזללה אני אוהב, למרות שביקרנו בה מעט מאד פעמים. אמנם היו שם מנות שאהבנו פחות ולקינוחים של מאיר אדוני באופן כללי אני פחות מתחבר אבל בסך הכל המזללה מקום ראוי מאד שאני ממליץ עליו לא פעם לאנשים אחרים.

נראה לי שהתכוונת לפופינה, מקום שאולי היינו בין הראשונים שחזרו משם עם דיווח מפקפק אבל מאז הדיעות עליו הן לכאן ולכאן.

יויו13

New member
צודק ,ולא צודק , לא התכוונתי למיזללה באמת אלא

למסעדה של השפית האמריקאית ריבה (ברח לי שם המסעדה ושם השפית)

Gרר

New member
אהה אואזיס

נראה לי שהיינו באמת מהראשונים שלא התלהבו אבל מאז נכתבו על המסעדה דיעות מאד קוטביות.

למעלה