טאליסמן

SaidinsTaint

New member
טאליסמן

לאחונה שיחקתי עם כמה חברים שלי במשחק הזה, אחרי שכמה שנים טובות לא שיחקנו בו. זה אולי לא משחק מושלם, אבל מאוד מהנה, למרות שמלבד פעם אחת לא הצלנו לגמור את המשחק לפני שנאלצנו להתקפל. בפעם האחת הזו אחד מאיתנו (אני) לקח את הנזיר. עכשיו אנחנו לא כל כך בטוחים, אבל אנחנו חושבים שהנזיר ממש ממש בלתי מאוזן לגמרי, ופשוט מנצח את המשחק בהליכה. החשד הראשון הסתמן כשניצתחי את הדרקון השני אחרי כמה תורות, והבנתי שגם אם לי יצא 1, ולדרקון 6 הוא לא יגרד לי את הגלימה... כאשר ניצחתי את המשחק בפחות משעה ( תוך בזבוז זמן) הבנו שזה לא עסק... אנחנו כבר לא משחקים יותר עם הנזיר. יש אנשים שקצת יותר מנוסים עם המשחק ויכולים (ורוצים) לתרום עצות או הערות?

ayana

New member
בהחלט משחק מהנה

ובקשר לנזיר... מסכימה איתך לחלוטין, הוא אכן מנצח בקלות רבה מידיי וכן ממלץ להוציא אותו מהמשחק. דמות טובה מאוד למתחילים במשחק הזה היא הלוחם והדמות (לפי דעתי) הכפית ביותר היא הקוסם :)

SaidinsTaint

New member
המכשף

את מתכוונת אני מניח... עוד לא יצא לי לשחק אותו, אבל בטח יצא... כמה שחקנים לדעתך הכי כיף למשחק הזה? לא שזה משנה כי אנחנו בדרך כלל שניים, לפעמים שלושה, ופעם אחת אפילו ארבעה... אבל סתם מתוך סקרנות...

ayana

New member
מכשף?

אתה בטוח? אצלנו זה היה קוסם... טוב לא משנה... כמה שחקנים..... כמה שיותר יותר טוב... אז זה ממש משחק תפקידים

SaidinsTaint

New member
אני די בטוח

שאלה מכשף ומכשפה... די הרבה מהיכולות באות לידי ביטוי רק כשיש כמה שחקני - החלפות חפצים, התקפת שחקנים אחרים, גניבת כלים, קרב מוחות, גניבת תומכים וכו. זה ששיחקתי איתו הפך כל הזמן לקרפדה - היה ממש משעשע לראות את הפרצוף שלו בכל פעם שהציוד שלו צנח על המשבצת :)

ד ג י

New member
שמעתי שיש...

במשחק באמריקה עוד חלר של הלוח של כלא שהופך את המשחק להרבה הרבה יותר טוב. אבל בקשר לנזיר אני מסכים איתך ואני וחברים של הרבה זמן מוציאים אותו מהמשחק ד ג י

arifell

New member
היי, זה הכל באשמתך, אמרת, ואני מצטט

"מה כבר יש לך להפסיד" ותמכת בהחלטתי לפבקר אצל הידעונית הקוביות היו נגדי, הן שונאות אותי

hsotrt

New member
אמממ...רעיונן צץ במוחי!

אוליי נארגן משחק בפורום של טאליסמן??? לכל אלו שיש את המשחק כמובן! זה יהיה מגניב!!!!!!!

למעלה