טאי

טאי

טאי

שולחת לך חיבוק מימים אחרים לחמם לילות קרים להאיר לילות שחורים ------------------ שולחת לך נשיקה שפתיים קרות על לחי חמה ----------------- עוצמת עיניים מעבירה יד בשערך ולוחשת תפילה - כל האושר כל האהבה ההדדיות והשלווה לך. בך. ---------------- מחבקת אותך לא חיבוק אחרון אלא חיבוק תודה על קולך הרך על החום שממך נשפך על כל הנתינה בלי גבולות בהתמדה על היכולת לראות את הטוב על היכולת לאהוב על הנכונות להיות תמיד חבר גם כשהמצב לפעמים מתסכל ----------------------- הלוואי ותמצא אותה - בין ערימות של סדקים, ערימות של שתיקה מסתתרת בשקט - שלווה.. האהבה יש לך תכונה כזו לברוח מהרודפים אחרייה - אז תעצור.. תנוח תרפה את הנשמה - אל תדאג, זה יבוא היא תבוא. אהבה.. והבחורה הזו שבליבך.. אני מאחלת לה את כל הטוב שיכול להיות את כל האושר... היופי שבך העדינות הרוך הנתינה כל המכלול שהופך אותך לנשמה הטהורה שיוצרת את הבן אדם שנקרא ``טאי``.... כל זה על כל זה אני מעריכה אותך. .. מכל הלב האושר נמצא שם השלווה נמצאת שם... היא מחכה לך לא הולכת לשום מקום מחכה שתגיע אלייה. כשרע כשטוב - אל תשכח... מסביב לפינה.. מחכה לך הכל. ואתה תגיע לשם. ************************************ הכי חברה זה השם שבחרתי לעצמי כי זה מה שאני מרגישה כלפייך. אתה יודע כמוני - תמיד שתרצה... בכל מקום. בכל שעה. ************************************* הכי חברה שלך... שמקווה שהבנת איך אני רואה אותך ... ו- הכי חשוב.. אוהבת אותך מתוך המקום הכי עמוק בלב...

tairon

New member
אין לי מילים...

קודם כל תודה על המילים היפות שכתבת הצלחת לרגש ואפילו הצלחת לגרום לי לדמוע תודה תודה תודה אשרי שיש כאלו חברות ואם זה מה שאת חושבת עלי..ומה שאת מאחלת לי אני מסמיק הולך לחפש לי פינה לשבת עד יעבור הסומק שוב תודה

למעלה