טאי

moran.l

New member
טאי

טאי

שקועה בתוך ביצת כאב - הוא משה אותי בכוח. האכזבה טבעה בי חותמה - הוא ליקט אותה, גרגיר גרגיר. כשהתמכרתי לעצב, כשוויתרתי על הכבוד - צייר בדבריו חיוך על פני. וכשלא האמנתי במחר, הוא עצר את הזמן מלכת. חבר אמת, אהוב יקר, המתעקש למלא אותי תקווה. אוזנו תמיד קשובה, ולא יבקש מאום. כתיבתו - מביאה אותי למחוזות חדשים, מעטים האנשים היודעים עד כמה הוא מדהים. הוויתו - כל כולה, מתן עזרה וחום. סבלנותו -תהום. ואיזו אהבה רוויה בו לחוצי (והיא בכלל בנאדם מדהים ביופיו...), מרטיטה כל נפש, פשוט אושר בגלמותו. נהרות כאב יצלח, עצי בדידות יכרות, אט אט יגשים את משאלתו. וש יקר - מילאת אותי אבק חלומות נטעת בי תקווה הצילתני מתהום האבדון הוכחת אותי מהי כוחה של אהבה. אתה אדם מדהים ביופיו, ומופלא בעומקו, ואתה עוד תראה - יבוא יום ותעבור את כל המכשולים, המעטים אשר נשארו... מאחלת לך ולחוצי האהובה עוד אלפי שקיעות... תודה על שהיית שם, אוהבת מורן נ.ב. תשכח מהגט...

tairon

New member
מורנייייייי

עכשיו אני רוצה גט יא את מחמאות אדירות ואני לא עשיתי כלום בחיי את עשית הכל בעצמך אם היה משהו שעשיתי האחוזים שלו קטנים תודה על מילים כל כך יפות שלך אליי את לא פעם גם היית חברה לחוצי ולי ויש מספר דברים שאני זוכר אז צריך שלושה לטנגו? לא זה בעצם שנים....

למעלה