טאי צעיר מכולם?

טאי צעיר מכולם?

כידוע, הזמן של העולם הדיגיטלי "רץ" לעולם הזמן בעולם האמיתי. אחרי מותו של אטמון כשטאי וקורמון הגיעו לעולם האמיתי בלוח השנה היה אותו תאריך ביום שבו הם יצאו למחנה הקיץ. אבל בזמן שטאי היה בעולם האמיתי, עבר הרבה זמן בעולם הדיגטלי (החבורה הספיקה להתפרק ועוד הרבה דברים הספיקו לקרות). אז נגיד טאי היה שעתיים בעולם האמיתי והשאר היו נגיד חודשיים בעולם הדיגיטלי (זה לא באמת, זה סתם), אז טאי הזדקן רק בשעתיים בזמן שכל האחרים הזדקנו בחודשיים! זה אומר שהוא יותר צעיר, לא? אם למשל הם היו נשארים שם שנתיים אז הם היו מזדקנים בשנתיים כשהוא היה מזדקן רק ביומיים בערך. לא?

star_female

New member
זה מסובך..

אבל לדעתי השאלה האמיתית היא אם הם בכלל גדלים באופן פיזי בעולם הדיגיטלי... מצד אחד, הגוף שלהם מורכב מנתונים (ולא מרקמות חיות).. אבל מצד שני הם כן היו צריכים לאכול, לישון וכו'... אם הם כן גדלים באופן פיזי אז כן, טאי הכי צעיר (למרות שמבחינת הגיל הוא לא בגלל שהגיל נמדד רק לפי העולם בזמן האמיתי). אם לא.. אם לא, זה אפילו יותר מסובך, כי הם *חיים* את הזמן הזה אבל לא גדלים בו, ז"א שהמחשבה שלהם מתפתחת (הם יכולים להתבגר) אבל הגוף שלהם נשאר אותו דבר. זה באמת מאוד מורכב.

Kenny Girl

New member
לא בהכרח הכי צעיר

כי מצד אחד, נכון הוא היה בעולם האמיתי שעתיים בזמן שהאחרים היו חודש+ אבל זה הולך גם ע"פ חודש לידה, ויש את איזי וטיקיי שבכלל קטנים יותר ממנו וקאזיצ'י עשתה מחקר קטן ואחרה לי שבעולם הדיגיטלי, לא משמינים ולא מרזים, לא צומח השיער, והבנתם לאן אני חותרת נכון? בכל אופן, אז יכול להיות שזה נשאר אותו דבר מצד שני, יכול להיות זה לא ואני כרגע סיבכתי את עצמי לכמרי... X_X

Digi Lista

New member
שאלה טובה,נראה לי שהתשובה היא...

אם אתם זוכרים בפרקים שהם חזרו בעקבות מיוטיסמון למחנה ולעולם האמיתי מימי נורא שמחה ואמרה לחברות שלה מהמחנה שהמון זמן הן לא נפגשו והן לא הבינו מה היא רוצה ואמרו לה שהם לא ראו אותו רק עשר דקות. בנוסף יש את ההסבר של ג'נאי על הזמנים,כשהילדים רצו להישאר בעולם הדיגיטלי אחרי הקרב האחרון עם אפוקלימון,איזי חישב את הזמנים ואני לא זוכרת מספרים מדוייקים(למרות שראיתי את הפרק המדובר מלא פעמים,אני אלך לבדוק בהקלטות אם יהיה לי כוח)אבל יצא שיש להם המון שנים בעולם הדיגיטלי להישאר עד סיום החופש הגדול(נדמה לי שזה היה השבוע האחרון של החופש הגדול),נראה לי שבפרקים האלה נעוץ ההסבר-הזמן בעולם הדיגיטלי עובר מהר הרבה יותר מהעולם האמיתי,אבל אולי אני טועה. לגביי איזי- נייקו,ציינת שהוא יותר קטן מהם,את בטוחה שזה נכון?הייתי בטוחה שאיזי בגיל של טאי והאחרים. ולגביי השמנה,צמיחת שיער וכו'...בעולם הדיגיטלי לפחות בעונה הראשונה הם פחות או יותר נתונים(הסבירו את זה כשמחקו אותם וגם איזי הסביר מתישהו) ככה שלנתונים אם אני צודקת במה שאמרתי אין אפשרות להשתנות אלא אם גורם משנה אותם...(הסתבכתי,אני אחזור לזה...) אבל...יכול להיות שאני טועה לגמרי,בכול אופן זה דיון מעניין במיוחד

Snake Bandage

New member
תיקונים קטנטנים...

א. זה היה שלושת הימים הראשונים של השבוע הראשון של החופש הגדול היפני. (אוגוסט 1-3). ב. בעונה הראשונה, ג'ו בן 12, טאי, מאט וסורה בני 11, איזי ומימי בני 10, וטי.קיי. וקארי בני 8. ועכשיו, אני אחזור להתחפרות הרגילה שלי. *מתחפרת*

Digi Lista

New member
אני תוהה מאיפה הם צצים...

את מתחפרת או שהפעם את נשארת?את דיי חסרה אבל זאת החלטה שלך...

Kenny Girl

New member
כן איזי קטן מהם

וזה 100 ומשהו שנים בעולם הדיגיטלי, יעני 4 שבועות כאן

Digi Lista

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

בסדר גמור מבחינתי. הייתי בטוחה שהם באותו הגיל וטאי ואיזי חברים עוד מהימים ששניהם היו ביחד במעון,חירבנו בחיתולים ושתו מבקבוק
...טוב מאוד שמתקנים אותי ככה אני לומדת עובדות חדשות(אגב,טאי בחיתול נשמע לי כמו אחלה של דבר,זה יכול להיות נחמד לשאול איך נראו הדיג'יגורלים במעון
)

Snake Bandage

New member
נראה....

אולי כשיגיע פרונטיר אני אקפוץ מדי פעם לפעם כדי להתלונן על כמה שהאמריקאים הרסו את הסדרה (שוב). מי יודע.

Snake Bandage

New member
אני? עזבתי? מתי? *מחייכת בתמימות*

לא, סתם, פשוט התחפרתי בסביבה. לא ממש היה לי על מה לכתוב. וחוץ מזה, פיתחתי כמה אובססיות חדשות, וכיוון שהן היו קצת יותר זמינות מדיג'ימון (אחרי הכל, כבר לא משדרים את הסדרה בשום ערוץ), אז החלטתי להקדיש קצת זמן אליהן. ^^

ואני תמיד חשבתי

(כן כן, זה יישמע מוזר אבל אני תמיד חשבתי, זאת לא יכולת שפיתחתי לאחרונה). אני תמיד חשבתי שג'ו ומימי הכי גדולים, ובכלל מסתבר שג'ו גדול ממנה בשנתיים. והיא גם קטנה מטאי, מאט וסורה. תמיד חשבתי שהיא גדולה מהם.

star_female

New member
כן, רציתי להגיד את זה

שאיזי ומימי (וכמובן טיקיי וקארי) בכל מקרה יותר צעירים מטאי. לגבי זה שלא משמינים, מרזים וכו'- אני לא חושבת שזה נכון.. לפי מה שאני זוכרת (וזה לא הרבה), כשהם חזרו לעולם הדיגיטלי אחרי שהם היו בעולם האמיתי ומצאו את קארי, הם מצאו את.. אממ.. העכבר הורוד.. שכחתי איך קוראים לו ^^; בכל מקרה, הוא *נראה* לא טוב, ז"א שהם כן משתנים באופן פיזי. אבל יכול להיות שאני טועה. עוד משהו שרציתי להגיד בקשר לזמנים זה שכל הדיג'יגורלים יותר מבוגרים מהגיל שלהם... הם היו בעולם הדיגיטלי חודשים שלמים, אם לא יותר, למרות שבעולם האמיתי עברו רק כמה ימים. בנוגע ליעילות... העולם הדיגיטלי בעיקרון נוצר בשביל דיג'ימונים, שהם לא גדלים עד שהם מתפתחים... אנשים בעולם הדיגיטלי זה לא דבר טבעי, ואני לא יודעת אם התוכנה של העולם הדיגיטלי מכילה מקרה של אנשים... אז יכול להיות שגם האנשים לא משתנים בגלל זה (להתפתח הם לא יכולים)(ואני יודעת שאני סותרת את עצמי)... בעע, זה מסובך x_x

Goggle Girl

New member
ניראה לי...

שאם הם באמת היו מזדקנים פיזית, הם לא היו רוצים להשאר בעולם הדיגיטלי שנים לפני שניגמר החופש בסוף העונה הראשונה. ניראה לי שהגוף הדיגיטלי שלהם מתפקד כמו גוף רגיל בנוגע לתצרוכת אנרגיה (ע"ע אכילה, שינה, שירותים וכו'). אבל בנוגע לדברים אחרים כמו גדילה זה לא קיים, כי... זה ישמע מטופש, אבל זה לא יעיל. למה לבזבז אנרגיה על צמיחת שיער, או השמנה? (זה לא צחוק. לומדים על יעילות במחשבים בבי"ס ולי זה ניראה הגיוני).

לא..

גם לי לא נראה שהם גדלים פיזי בעולם הדיגיטלי, אלה מרגישים יותר את הזמ... דרך אגב.. עכשיו שהזכרתם נזכרתי בפרק הזה של הנתונים (זה היה הפרק האחרון או לפני האחרון.. נראה לי...), שאיזי אמר, ואז לא ממש הבנתי למה הוא התכוון ואיך הוא הגיע לזה שהם נתונים.. מישהו שזוכר את הפרק יכול להסביר לי..?

למעלה