טאיקוונדו

טאיקוונדו

אם מישהו בפורום הזה מתעסק בצורה כלשהי של טאיקוונדו שיכתוב אני מתאמן במועדון האוורנג מודיעין 4 שנים (קיופ 3) יש לי מאמן תותח (ארז אהרוני) שלא פוסל שילוב של אומנויות אחרות -והתוצאה אדירה הסגנון במועדון מאוד מאוזן ומי שמסתכל מהצד ממש לא יכול להבחין אם אנחנו בסגנון ITF או WTF וסך הכל אני נהנה מאוד מהאומנות אז אם יש פה עוד כאלה שאוהבים את האומנות -- אני אשמח לשמוע
 
איזה מועדון זה ואיפה הוא?

אני לומדת ברעננה, אצל ג´סיקה לנדאו למדתי לפני כן בכפר סבא אצל שלמה טל, שם עסקנו בעיקר בקרבי, ואני חגורה אדומה (לא מתמצאת כל כך בקיופים..) , אנחנו עובדים הרבה על טכני אבל מתוך הטכני המדוייק, גם מגיעים לקרבות טובים. ואל.
 

avima

New member
יש כאן עוד כמה שעוסקים בזה

קיופ 3 הוא אדומה ללא פסים 10=לבן 9=צהוב 8=פס 7=2 פסים 6=כחול 5=פס 4=2 פסים 3=אדום 2=פס 1=2 פסים ושחורה קל לזכור כי ב 9 6 ו3 מחליפים צבע. מה שלום גסיקה (והתוכי). האם יש חדשות בנושא האליפות הטכנית שנדחתה ?
 
אתה מתכוון התחרות פומסה?

נדחתה? היא שרירה וקיימת ב-4.4 בפעם האחרונה שבדקתי.. התוכי? מאיפה אתה מכיר אותה? ואל.
 

avima

New member
ה 4.4 ?

האליפות היתה אמורה להיות ב 20.3 במבשרת. המועד החדש הוא רישמי ? אני מכיר אותה מלפני כ 5 שנים ואפילו הייתי במועדון אי אז פעם פעמים (ובזמן האחרון חשבתי לקפוץ לאימון שוב). נפגשתי איתה לפני כחודש ואז לא היה ידוע התאריך החדש לאליפות והיא רצתה לארגן אותה באזור המרכז (ויש עוד חברה שהם בעד). תמסרי לה דש מאבי (מהמועדון של אורי) ושאני מתכנן להפתיע ולהגיע לאימון (זמן , זמן). מעבר לזה אולי כדאי לדבר בדוא"ל (כי זה בטח לא מענין את כולם).
 
למעלה