טאיזו ארוחת ROUND TABLE - לבלוע לא ללעוס

gastro101

New member
טאיזו ארוחת ROUND TABLE - לבלוע לא ללעוס

יום ששי בערב, הערב החמישי בטיאזו לארוחת מבצע ROUND TABLE , שעה שבע ועשרה -המסעדה מלאה לגמרי .
קבלנו תפריט - היינו צריכים לבחור 3 מתוך 4 מנות פתיחה, 3 מ4 מנות ביניים ועיקרית אחת לכל אחד. די מהר החלטנו ויצאנו לדרך
חיש קל הגיעו מנות הפתיחה - פני פורי, סלט עוף טיקה עם חסות ועוגת אפונה, חשבתי שקדם נקבל את הלחמניות המאודות ככתוב בתפריט- הערתי והן הגיעו בדיוק בזמן לספוג את החריפות הנעימה של מלית הפאני פורי . שלושת המנות היו טעימות ומתובלות באופן שונה.
לא עברה דקה מפינוי הכלים ו..מנות הבינים הגיעו - לכל אחד קציצת קבב קטנה וטוב שכך כי מרקם הבשר הטחון היה כמו חול, נתחון חזה עוף צלוי ועליו צ'אטני ירוק - סתמי ושני שיפודי עץ על כל אחד הושחל שרימפס מתובל וצלוי שמחתי שהוא לא אוכל פירות ים והחענגתי על השרימפ הצלוי במדויק במעטה תבלין עדין

לאור המהירות בה הוגשו 6 מנות הפתיחה בקשתי מהמלצר להאיט את הקצב .
חלפה דקה ומלצר אחר התיצב עם.....המנות העיקריות. כעסתי מאד והבעתי את כעסי בפניו. הוא טען שלמטבח יש בעיה עם תזמון והניח את המנות בפנינו
בהמשך הגיע המלצר "שלנו " - הראיתי לו שבקשתי המפורשת לא הממלאה. הוא הבטיח שיפצה אותנו ובהמשך הגיע בחורה לברר האם נרצה מנה נוספת .
כמובן שהיינו מלאים מאכילת כל כך הרבה מנות תוך חצי שעה (!) וסרבנו

העיקריות- פילה דג אפוי בעלה בננה עם צ'אטני מנגו ירוק וקוקוס היתה מנה עדינה , הדג עסיסי . הוא קבל מנה של כדור תרד וגבינה ברוטב עגבניות - היה לו טעים מאד למרות שאינו מאוהבי התרד (אף אופציה אחרת לא היתה לטעמו )
קבלנו גם צלחת אורז ותבשיל דאל דליל -בהם לא נגעתי

לקינוח נתנו לנו הפסקה (לבקשתנו, כמובן ) ,קבלנו צלחת ובה מבחר קינוחים- פודניג לחם שהיה מעולה ,גלידת קולפי ( אני עושה טעימה יותר) קנולי במילוי ריקוטה עם גזר וצימוקים- טעים מאד ופנקוטה עם פרג- ככה ככה
המלצר שאר מה נשתה (חשבתי שזה הפיצוי אותו הבטיח) לי סודה -כדי "להוריד" את האוכל ולו אספרסו כפול . קבלנו גם כוסית יין T ברבוע- כפי שמוגש בכל ארוחות המבצע

התפלאתי לראות את חיוב השתיה בחשבון , רק 28 שח אבל הבטחות צריך לקיים

פחות משעה וחצי והיינו בחוץ .

האוכל היה טעים מאד למעט שתים ממנות הבינים (קבב וחזה עוף) אבל המהירות בה הוגש פגמה בהנאה . איך אמרתי למלצר- כאן זה לא רחמו...

תודה על הדיווח. טוב לפחות שהיה טעים.

יכול להיות שהיה סרוויס נוסף באותו ערב ולכן עשו 'רחמו'?

החתולית

New member
על הדיווח

כמו שסר"ר כתבה, לפחות היה טעים.
&nbsp
בהחלט יכול להיות שהיה סרוויס נוסף, אבל הוא לא אמור לפגום בהנאת הלקוחות שמשלמים מחיר מלא (ולא קטן) על ארוחה. אצל רחמו אוכלים מהר, משלמים מעט ולא מצפים ליותר מדי. בטאיזו מצפים לחוויית "פיין דיינינג" ולא לארוחה בקצב של האוטובאן.

erezavn

New member
הייתי גם בטאיזו בחמישי בערב... היה מעולה מכל הבחינות...

בכל ארוחות roundtables היו שני סבבים של סרוויס - כ"א שעתיים, ולכן יש להניח שבסרוויס המוקדם הייתה תחושה שדוחפים מנות מהר.
אני הייתי בטאיזו ביום חמישי בסרוויס הראשון והיה פשוט מצוין. חוץ מהמנות הראשונות שהוגשו מיד כמעט, שאר המנות הוגשו בהפרש סביר אלה מאלה.
יומיים לפני כן הייתי בפאסטל ושם היה שירות מזורז ודוחק מעט יותר, בעיקר במנות הראשונות. אח"כ במנה העיקרית ובקינוחים הם נרגעו...
אם אני צריך להשוות - הערב בטאיזו מנצח כמעט מכל הבחינות לטעמי...
דיווחים מלאים כולל תמונות בהמשך...

זה הקצב שם גם ביום רגיל וגם כשיש מקום במסעדה.

אני מאד התבאסתי מזה בזמנו. כשזוג משאיר 600 ש"ח במסעדה מגיע לו לאכול בהנאה ובלי להרגיש לא רצוי. לדעתי גם כשזוג משאיר 200 ש"ח סמעדה הוא ראוי לזה...

למעלה