טאז, השד החולה....

taz512

New member
טאז, השד החולה....

כן כן, הוירוסים שמתעופפים נחתו גם אלי, אז מה שהתחיל מכאב ראש, המשיך עם עיפות כללית, התקדם עם בחילות וכאבי אוזניים, ונגמר עם הקאה מטורפת.. ממשיך במרץ. אני בבית ואני מרגיש מזופת בצורה מטורפת. כמובן שכשלילו תראה את ההההודעה הזאת היא תצעק אלי שלא נכנסתי ישר למיטה, כמו שהיא אמרה לי. אבל נו מילא... עכשיו לבלאגן. הבוס שלי עשה מחווה מאוד יפה על פניה, אבל לדעתי הוא סתם נוכל גדול. כשהוא ראה שאני חולה, הוא החליט לשים לב לזה רק בסוף היום אחרי שהקאתי את נשמתי בשירותים, הוא אמר לי לקחת את האוטו של העבודה הביתה. על פניו מחווה יפה מאוד בשביל שאני לא יגיע הביתה בטרמפים. נכון נחמד מצידו?! אבל מצד שני, זה האוטו של העבודה והוא אצלי, מה שאומר שמחר אני חייב לבוא לעבודה, לא משנה מה המצב שלי. אז מה אתם אומרים? נוכל או איש טוב? וחוץ מזה רחמים יתקבלו בברכה, כי הרבה זמן לא הרגשתי כל כך חרא. טאז, השד החולה

resputin

New member
נוכל.

ויתרה מכך, גם נבלה. -אבל עזוב. אני מקווה שתרגיש טוב
, ולומר לך שאתה הפסדת עוד פרק מצויין ו...זהו. אה, ואם כן תוריד את זה היום, יש לך רשות ממני להרים לי טלפון בשעה לא קונבנציונאלית בלילה כדי לקשקש עליו :)

טאז דרלינג

תעשה כוס תה, תכין קלטת עם הקלטות של היפים והאמיצים, שב על הספה עם שמיכת פוך, ושים ז** על כל העולם. לא רעיון טוב?
תרגיש טוב שירה

leeloo

New member
אף פעם לא מקשיבים לי ואח"כ מצטערים

אני כל-כך מקווה שלא תרגיש את מה שעבר עליי, שזה רק וירוס יומי ולא יותר מזה, כי אם הטאז שלי ירגיש רע, איך אני ארגיש? when you suffer, i suffer ובשבילך, אני מקווה שתראה את ההודעה הזו רק מחר בבוקר, אחרת זה אומר שקמת מהמיטה ואתה לא נח כפי שפקדתי עלייך.. תחשוב על מה ויתרתי בשביל שתנוח כמו שצריך.. ואני מתגעגעת אלייך בצורה בלתי ניתנת לתיאור במילים, זה יותר מידי קשה, אבל הבריאות שלך הכי חשובה כרגע, ואני מקווה שמחר תתעורר בלי כל זכר למחלה הנוראה.. ובמילים הכה אהובות עלייך - יהיה בסדר!
החלמה מהירה דלינג!

resputin

New member
די,אני לא יכול יותר-היא פשוט מקסימה

טאז יקירי, תחזיק את המציאה הזאת קרוב ללב, וחסר לך שאי פעם תרפה ידיים!

De-Panther

New member
טאז אומנם אתה חולה אבל אתה גם ממש..

בר מזל מעצבן... תראה איזה חברה אוהבת יש לך *מקנא*

dana2909

New member
כל שנותר לי

הוא להזדהות.. לחלוטין. שנינו באותה סירה.. אבל לפחות לך לא מציקים בבית עם טלפונים בקשר לעבודה.. מקסימום בקשר למלפפון חמוץ שהלך לאיבוד.. תבריא מהר...

taz512

New member
טוב אז לשם שינוי קמתי מאוחר

אבל עכשיו אני חייב לנסוע לעבודה... כי הרכב אצלי כמובן, אני מרגיש כמו ערמת אשפה, אבל כמובן שזה לא משנה לאף אחד, נראה באיזה מהירות אני אצליח לברוח מהעבודה. ודנה, הצחקת אותי, לא מציקים לי מהעבודה? אני קיבלתי אתמול והיום כמות טלפונים עצבנית, רק בשביל שידעו שאני מגיע היום לעבודה, הבוס שלי בטוח שאם אני לא מגיע המקום מתפרק. אני חולה רע לי ומגעיל לי, ועכשיו אני נוסע לעבודה. וראיתי את אודטה גורן על הבוקר בערוץ 10 חוויה מאוד מטרידה, יש לי ביקורת קשה מאוד נגד התוכנית.... למשל, למה לשים את מירב מיכאלי ואחריה את אודטה גורן, שלוש ורבע שעות של פמניזם זה מוגזם בהחלט. טאז, השד החולה

dana2909

New member
נו, אז אם ככה

אנחנו ממש תאומים סיאמים. היו לי כמה עצות בשבילך, אבל הן קצת יותר מדי מגעילות בשבילי עכשיו, וגרמתי לעצמי התחדשות בחילות...

אקווה

New member
סליחה על הבורות....

אבל אודטה גורן? זה לא היה פעם אודטה דנין? ובכלל, בלוח השידורים של ערוץ 10 באינטרנט כתוב אודטה שוורץ... מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה?

taz512

New member
אני מת סופית

ההלוויה תצא מבית המנוח מתי שיבוא לי!!! כן כן אנשים, לא להאמין אבל רק עכשיו הגעתי הביתה, הבטחתי לעצמי שאני עושה רק שלושה סיבובי משלוחים, יענו את הסיבובים העיקרים, אבהל איכשהו הבוס שלי שידל אותי להישאר עוד סיבוב ועוד סיבוב ועוד סיבוב. אז רע לי, חרא לי, ואני מרגיש רע. ובאמת שאין לי מושג, אמרתי אודטה גורן כי זה מה שזכרתי,ף אני רק יודע שזה אודטה משהו, וזה באמת מזעזע בצורה מסוימת, מה העניין עם הספה הענקית הזאת? היא יושבת אליה כמו ילדה בת חמש שנוזפים בה, זה לא הגיוני, צריך לשלוח איזה מכתב או משהו למי שאחראי על התוכנית הזאת. טאז, השד והמוות

מיטללל

New member
יו ניצן

החלמה מהירה
חוץ מזה, עלינו לדבר. תתקשר אליי כשתרגיש יותר טוב. (זה מועבר פה כי המסרים שלך לא עובדים.) בנוגע לאודטה ותוכניות הבוקר, כולכם פרייארים, בימי שני וחמישי יש בערוץ 22 את תוכנית הבוקר של נתן זהבי ואפרת רייטן-שווה !

nutmeg

New member
היה סמוך ובטוח

שמי שאחראי על התכנית הזו קורא את מילותיך. Big brother is watching!

leeloo

New member
באמת נוטמג, הציניות נשפכת מההודעה

שלו.... הרי זה ברור שהגורמים הנחוצים יקראו את הדרוש, ובדיוק בגלל זה הוא רשם את זה...

nutmeg

New member
ועל זה אומרים באנגלית:

No shit, Sherlock קשה לעתים לשמוע ציניות בפונט אריאל

leeloo

New member
עכשיו אני מבולבלת

את גם היית צינית או שירדת במעט פה עצמך?..

nutmeg

New member
צינית, צינית

לא יורדת על עצמי אלא אם חיי תלויים בדבר.

maayan15

New member
אייי....יום לא רע בכלל....

קודם כל ראיתי עם אח שלי את הסרט "נפלאות התבונה"...כמובן שבשביל להביא את הסרט היינו צריכים ללכת לקניון ואני הייתי בטרנינג ונעלי בית ושיער חצי מסורק ובלי חזייה והאידיוט כזה "אנחנו כולה הולכים 5 דקות!" (הקניון נורא קרוב לבית שלי)...ויצאתי מהבית ככה מתפללת שלא יראו אותי....ולא ראו אבל לא היה נעים.. סרט יפייפה ומי שעדיין לא ראה (אם דבר כזה קיים..) אני ממליצה בחום! אח"כ באתי הבייתה ואמא שלי שאלה אותי מה עם ההוא שסיפרתי לה עליו וסיפרתי לה על כל זה שהוא בא ב1 בלילה וזה והיא הייתה דווקא מרוצה מהעיניים ואמרה שיכלתי להגיד לה ואז לצאת לשבת איתו במרפסת או משו וכל זה..קיצר היא הייתץה ממש מתוקה בעיניין וברגעים כאלה אני נזכרת כמה כיף שאמא שלך היא מישהי שאתה יכול לספר לה דברים כאלה וזה....זה היה ממש נחמד שהיא כזאת... ואז אמרתי לה שאני רוצה למצוא עבודה כדיי לקנות פלאפון והיא אמרה שהיא תקנה לי וזה..שזה מצוין.... וזהו... סתם היה יום טוב כזה...

למעלה