טאבים/תווים/אקורדים

Seraphim

New member
טאבים/תווים/אקורדים

שלום, קוראים לי גאי ויש לי להקת מטאל גות'י (לא ממש קשור לדפש מוד אבל הסבר בהמשך) בכל אופן אני לא מעריץ שרוף של דפש מוד אבל יש כמה שירים שלהם שאני מאוד אוהב ואני חושב שיש להם משהו מיוחד במוזיקה, זו פשוט לא המוזיקה שאני מתחבר אליה בדר"כ. לאחרונה, בעקבות המנה ההגונה של החשיפה שהלהקה מקבלת (סוף סוף) בתקשורת הישראלית, רץ אצלי רעיון לעשות קאבר לשיר שלהם והשיר שעלה לי בראש הוא In your room. יש לי זמר וזמרת בלהקה ואני חושב שאפשר לעשות אחלה דואט לשיר הזה. הבעיה היא שלא ממש הצלחתי לשים את ידי על טאבים נורמלים/מידי/תווים של השיר ופה אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה מראש.

לאאאאאאאאאאאאא! אסור!

לא עושים קאברים לדברים מושלמים!!! ובטח לא ל-IN YOUT ROOM! היה לי שבוע מספיק נאחס, למה אני גם צריכה לשמוע על נסיונות התנקשות בחיי השיר האהוב עלי?! לא משהו אישי נגדך, אני חוה על מטאל וגות', אבל עדיין, בבקשה לא!

Seraphim

New member
3 דברים

1. אני ממש בספק אם מישהו פה יזכה לשמוע את ה"התנקשות" בשיר אלא אם כן תגיעי במקרה להופעה הבאה שלנו שאלוהים יודע מתי נעלה עם השיר הזה אם בכלל. 2. השיר לדעתי קצת רחוק מלהיות "מושלם", הוא שיר יפה לכל הדעות אבל אני לא ממהר להדביק עליו או על כל שיר אחר את התווית "מושלם" - אבל פה זה כבר עניין של טעם וחבל להתווכח
3. לזמרת ולזמר שלנו איך בכלל מבטא ישראלי, אם היה לא היינו שרים באנגלית ועושים צחוק מעצמנו. יום טוב.

אז ככה

1. זה לא משנה אם אני אשמע אותו או לא, העובדה עצמה מפריעה לי. אני לא אוהבת קאברים, זה מראה על חוסר יצירתיות לטעמי וניצול של הצלחה של להקה אחרת כדי להביא קהל. אם היית אומר לי שאתה מכיר את הלהקה וממש אוהב את המוזיקה שלהם ונעונין לעשות את זה כמעין מחווה אישית מבחינתך זה היה קצת יותר מובן. אבל סתם ללכת ולהרוס שיר כי אתה חושב שהוא "שיר יפה".... אותי זה מתסכל. רמשטיין עשו את זה לפניך, לא נראה לי שתצליח להתעלות. 2.מבחינתך השיר לא מושלם, מבחינתי כן. ואני מרגישה שחבל להתעסק עם משהו כל כך טוב כי מהרמה הזו אפשר רק לרדת ולא לעלות.

למעלה