ולפי מה שכתוב שם זה ב10
G g a l 9 4 New member 13/4/07 #28 היום ב9 בערב, הצ'אט נמצא למעלה בדף להלהלן התמנונה ------------> *סליחה על האיכות התפוזבל לא נתן לי לעלות קובץ נורמלי
היום ב9 בערב, הצ'אט נמצא למעלה בדף להלהלן התמנונה ------------> *סליחה על האיכות התפוזבל לא נתן לי לעלות קובץ נורמלי
H HaDaRoSh New member 13/4/07 #34 אה חחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif עכשיו הבנתי למה אמרת מעתיקנית XD חוצפן !!! אתה המעתיקן
אה חחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif עכשיו הבנתי למה אמרת מעתיקנית XD חוצפן !!! אתה המעתיקן
X x N O A M x New member 14/4/07 #42 חח לא מותק היא כתבה את זה בחמישה לשש..אתה בשמונה עשרים וארבע..:] שים לב שוב..
H HaDaRoSh New member 14/4/07 #44 מה אכפת לי שאתה לא יודע לקרוא שעון ???? ../images/Emo121.gif חוצפנים !!!!!! גם ערבייה וגם יש לי *צונזר* ??? חכו !!!
מה אכפת לי שאתה לא יודע לקרוא שעון ???? ../images/Emo121.gif חוצפנים !!!!!! גם ערבייה וגם יש לי *צונזר* ??? חכו !!!
S system רולז New member 13/4/07 #26 נופ לא יכולה>< כי זה לא נכנס זה כותב.: בחרי שם: אנא המתן... שעה ולא זז. אוף.
H HaDaRoSh New member 13/4/07 #27 למה בחרי שם? ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif יש לך את הכינוי שלך... זה אמור להיכנס לך לבד... עשית כניסה לצ'אט טי וי דרך הפורום ?
למה בחרי שם? ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif יש לך את הכינוי שלך... זה אמור להיכנס לך לבד... עשית כניסה לצ'אט טי וי דרך הפורום ?
H HaDaRoSh New member 14/4/07 #37 חחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif תראו איך הם פוגעים במנהלת שלהם ! פשוט חרפה !!! מחקתי את הפנים שלכם במקרה שאתם לא רוצים XD
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif תראו איך הם פוגעים במנהלת שלהם ! פשוט חרפה !!! מחקתי את הפנים שלכם במקרה שאתם לא רוצים XD