ח-ש-י-פ-ה תמונות שלי ושל ליאור (חבר שלי ) אוקיי, כאן בתמונה, ליאור
מ מעין_נשמה New member 4/10/02 #1 ח-ש-י-פ-ה ../images/Emo68.gif תמונות שלי ושל ליאור (חבר שלי ) אוקיי, כאן בתמונה, ליאור
מ מעין_נשמה New member 4/10/02 #11 והנה תמונה שלי ושל מור אני משמאל חחחח תראו מה היא עשתה לעצמה היא לא היתה מוכנה שאני ישים את התמונה האמיתית
והנה תמונה שלי ושל מור אני משמאל חחחח תראו מה היא עשתה לעצמה היא לא היתה מוכנה שאני ישים את התמונה האמיתית
A Angel Girl1 New member 4/10/02 #15 יאאא! איזה פצצה אני! לפחות ככה אני יפה! אה ואגב... התמונה של ליאור... זה לא אני צילמתי... נכון?=/ כי אם כן... מצבי גרוע=/
יאאא! איזה פצצה אני! לפחות ככה אני יפה! אה ואגב... התמונה של ליאור... זה לא אני צילמתי... נכון?=/ כי אם כן... מצבי גרוע=/
ד דיאט יופלה New member 4/10/02 #16 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif וואי מור איזה פצצה את בתמונה הזאת...
A Angel Girl1 New member 4/10/02 #26 נכוווווון?! יאאאא! איזה יפפפפפפה אני שם! אבל ברצינות... שם אני נראית יותר טוב מבמציאות... ומי כמוך יודע=/
נכוווווון?! יאאאא! איזה יפפפפפפה אני שם! אבל ברצינות... שם אני נראית יותר טוב מבמציאות... ומי כמוך יודע=/
S swirrrly New member 4/10/02 #36 יש לך שיער יפה../images/Emo68.gif../images/Emo128.gif ../images/Emo118.gif