ח-ש-ו-ב-!-!-!-!-!

maayangad

New member
ח-ש-ו-ב-!-!-!-!-!

היי מה קורה אנשים? טוב אני מעריצה של אמינם ואני בא מפורום אחר אין יל כוונה לריב או משהו כזה אבל יש דבר שמאחד את כולנו וכן זה אמינם עכשיו הפורום שאני בו עבדנו להביא את אמינם לארץ קרענווווו את התחת שזה כולל: אתר רשמי ישראלי שבקרוב יעלה, התקשרנו למפיקים ואמרגנים והם תומכים בנו ובעיקר האחד והיחיד זאב אייזק(!!!) יצרנו קשר עם מועדון המעריצים הרשמי של אמינם בארצות הברית!!!!!!!!!!!!!!!! אז אם אתם באמת אבל באמת מעריצים את אמינם ורוצים שהוא יגיע לפה לדפוק הופעה כנו לאתר זה וחתמו עליו!!!!!!!! http://eminem2il.tk ודרך אגב בבקשה תפיצו את זה בכל מקום ולכל החברים שלכם!!!!!!!!! בפורומים אחרים צ'אטים אייסי מיילל כל דבר שקיייםם כי אמינם יבוא לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חתמתי ואני מקווה

שיחתמו עוד הרבה בבקשה אנשים תחתמו תעבירווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי שאלה: מי זה זאב אייזק?????? ולאיזה מארגנים התקשרתם??????????? אני מקווה שזה יצליח!!!!

ברור שחתמתי../images/Emo70.gif

ואם הוא בא לארץ אני מתאבדת
כמובן אחרי שאני אלך לראות אותו....אהההההההההההההה

maayangad

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif.......

שלום באתי לראות תגובות, וזהו?! תודה למי שכן חתם אבל אני מקווה שיחתמו עוד! זה לוקח בדיוק דקה דקה מהחיים שלכם זהו....!....! זאב אייזק הוא מפיק ויש לו חברה משלו אנחנו לא מבטיחים שאמינם יבוא כי זה לא תלוי רק באנו אבל אנחנו עושים הכל!!! אז אנשים תחתמו ותפרסמו את זה בכל מקום שאתם יכולים!!!!!!!!! זה רק חלק קטם ממה שיהיה אבל זה יעזור ובגדול!!!!!!!!!

k k1

New member
חתמתי....

וזה לא שלא 'כפת לנו,פשוט אין לנו הרבה אנשים בפורום,ויכול להיות שאנשים הצביעו אבל לא הגיבו.... ולמרות שאני לא אופטימית במיוחד...אני ממששששש מקווה שזה יעזור!!!

k k1

New member
חחח...../images/Emo8.gif כנראה שאני ואת לעולם

לא נסכים על הנושא הזה....(אם את לא זוכרת,פעם הצעת שנעשה משהו דומה ואני אמרתי שזה לא יעזור ואת אמרת שזה כן...ועכשיו עוד הפעם..חח) בכל מקרה, אני ממש ממש אבל ממשששששש מקווה שאת זאת שצודקת ושזה באמת יעזור...

hila55555

New member
......

זה יעזור וזה ממש חלק קטן ממה שאנחנו עושים! זה יעזור יותר אם תפרסמו את זה לחברים שלכם לרשימת האייסי אימייל צ'אטים בכל מקום אפשרי!!!! תחתמו ותפרסמו תחתמו ותפרסמו תחתמו ותפרסמו תחתמו ותפרסמו תחתמו ותפרסמו תחתמו ותפרסמו תחתמו ותפרסמו תחתמו ותפרסמו תחתמו ותפרסמו תחתמו ותפרסמו תחתמו ותפרסמו תחתמו ותפרסמו :):):):):):):):):):):):):)

למעלה