ח=ר=ם=!

ח=ר=ם=!

אני לא כותבת בפורום! לא ניכנסת אליו! לא כלום!!!!! אני עושה חרםםם!!! על משה ועל כול אלו שיש להם בעיה עם טורקים! וחילזון.. אתה בושה לעם הטורקי!! מה אתה נותן להם לרדת עלייך? כאילו שהם מושלמים.. כולה כמה אשכנזים מסכנים!! ולכולכם! כ כן אתם.. האשכנזים! אני גרתי בשכונה! ונלחמתי על החיים שלי! לא! אני לא ישבתי והאכילו אותי אני הלכתי לעבוד בשביל שיהיה אוכל בבית! (חח זה נישמע כאילו אני ילדה מורעבת או אין לי כסף.. אבל זה לא ככה! פשוט תנו לי להיתלהב רק לצורך הדוגמא!) בקיצור! הכפית של הזההב שהכניסו לכם לפה... אני לא מכירה אותה!! ומשה.. זה הכוללל מקנאה! היית מת להיות טורקי!!

שום איחוד!

הפלאטו הזה לא יודע להגן על עצמו. יורדים עליו והוא סותם!... כי אין לו מה לענות כמו איזה חתכת אשכנזי!...

MS6

New member
אני באמת מצטער בשבילך שאת טורקיה

אבל זה בסדר.. לא כל אחד מושלם.. אני למשל כותב עם מלא שגיאות כתיב בספרדית, את ממוצא טורקי.. לכל אחד יש את הפאק שלו. בכל אופן אני הנשיא הנבחר והבחירות הבאות עוד 4 שנים.. אז במחשבה קצרה.. אממ.. לא איכפת לי? כן כן זה התשובה.. לא איכפת לי.

יעלי78

New member
../images/Emo46.gifמושון!!!!

מה הבעיה שלך עם טורקים?!!?! אה!?!?!!?!?!? מה רע לך בהטורקים!?!!?!!? מפריעים לך הטורקים!?!?!?!?!!?!?!?!?!??!!? לא... כי פשוט... מפקדת המעוז לשעבר שלך.. העדה שלה היא... טורקיה....... ראה הוזהרת.... עוד הערה על טורקים ו... אני יודעת איפה אתה גר!!!!!!!!!

MS6

New member
יואו שכחתי לגמרי...

רגע.. אבל את ארגנטינאית לא? אה שכחתי.. סבא שלך טורקי שהיגר לארגנטינה או משהו כזה לא?

עמיתת יהיה פה רצחחח

יש לך בעיה עם אשכנזים? וואה וואה עלייך חכי מחר בבית ספרר.. אין את מתההה.. חח סתם כפרה. אבל די עם זה. מה זה ההכללות המטומטמות האלה שמראות על חוסר מוח טוטאלי? תיתבגרו כבר ובהעיקר אתה משה.. אתה קצת יותר גדול ממנה:p חחח עזבו אני במצב רע:) יום נעים

פחחחחחחחחחח משההה!!

יחתכת ********!!!חכה חכה... מדבר עליי ככה חופשי.. בטח.. בוא ניראה אם בתל חי תבוא ותגיד לי את זה מול הפרצוף! והפאק שלך זה שנולדת! אז זה חתכת פ=א=ק=! גוש שיער שכמוך!... מרוב שאתה טחון אתה עושה החלקה! כאילו מה??? אין לך איפו לשים ת'כסף?????

MS6

New member
עמית../images/Emo10.gif

תעשי קפה
סתם סתם, אני יותר לא יורד על טורקים...

למעלה