ח-מישי.

LOLI152

New member
ח-מישי.

חמישי זה יום תקוע.

ומוזר.מצד אחד,אני תמיד לא רוצה שיגמר-כי אז אני יודעת שהסופ"ש יחלוף בצ'יק אבל מצד שני,מתה שיגמר כי...מחר יש בצפר עדיין
בכל מקרה: שעות 1-2:פיסיקה.עם כל האהבה שלי למקצוע,זה מוגזם מה שהוא עושה.אנחנו לא מסוגלים לקרוא מיום ליום 50 ע"מ בעיון רב(להבין כל מה שכתוב שם)וגם לעשות איזה 10 תר' מורכבים.לא חייבים לגמור ספר של איזה 300 ע"מ בחודשיים.לא נראה לי. >: שעות 3-4:כרגיל,לרוב יש אנגלית,לי חלון:) הייתי במעבדת מחשבים,קצת על המחשב,קצת התחלתי לסכם חומר לקראת מבחן בהיסטוריה... שעה 5:ספרות.המורה הדתייה (והמתוקה להפליא,שלא יהיו ספקות!
) שלנו שוב דיברה על סקס
בתוך הסבר על חצוצרה בואדי,אחת הבנות באה ביציאה מאד תמימה: "רגע,אבל מרי בהריון,אז איך היא יכולה לקיים יחסי מין
" המורה: "מה הבעיה
" *מתחילה להסתלבט* "מה את חושבת, שיש שם מחסום חשמלי שכשהיא נכנסת להיריון אז כתוב 'סליחה סגור למשך 9 חודשים.למקרים דחופים פנו לטלפון...
" הילדה,מנסה לצאת מזה כנראה:"לא...אבל עם כל הבטן והכל..." המורה:"טוב,זה נכון.בגלל זה,והפעם אני רצינית,במקום שכמו בד"כ,האישה תהיה למטה-זה הפוך
" הילדה:"אבל עדיין...יש לחץ על הבטן כשהיא ככה,שוכבת עליו" המורה:"מתוקה,מה זאת אומרת שוכבת
היא לא שוכבת עליו,את יודעת...הוא שוכב,היא יושבת,נו,רוכבת,את יודעת..."
איי,הכיתה מתה על המורה הזו
,זה כזה אבסורד שהיא דתייה^^ *ואל תדאגו,הילדה לקחה ת'דברים באיזי,והשכילה,אני מניחה
* שעות 6-7:חלון,הלכתי הביתה לאכול צהריים. שעה 8:מת'.התחלנו חדו"אD: יומטוב אנשים

tamaguchi girl

New member
יש לך פטור מאנגלית? כיף לך ../images/Emo2.gif

ובכלל יש לך חלונות..הלוואי עליי :ם חחח נשמע שהשיעורים שלך בספרות לגמרי מבדרים D:

נמ,יש לי שעתיים שבועיות באנגלית../images/Emo13.gif

ושנה הבאה לא יהיו,בע"ה
אני בספיקרז,אז עשיתי שנה שעברה את E,והשנה אעשה את F,G,הבגרות בע"פ .
וכן,המורה שלי לספרות אחת התותחיות
רק בשבילה אנשים באים לבצפר

אני

שעות 1-2: מחשבים - מודלים. שעמום רצח. שעות 3-4: פיזיקה. אני הולך להיכשל בזה לגמרי. שעה 5: ספורט, "שיחקנו" כדור יד. שעה 6: אזרחות, חפרנו על חוק השבות. והכיתה שלי ממש טיפשה.

Rioter

New member
חבל על הזמן ../images/Emo6.gif

אבל אח"כ ישב"צ הדרכה (אני מרכזת, עם עוד מישהי. ^^) המדריכים באו אלי אח"כ להתנחלות.. הזמנו פיצה, הם דיברו ביניהם על הישיבה כשאני מקשיבה (כמה נחמד
), צחוקים וכו'.. אחר כך ידיד נשאר כמעט עד 12 בלילה, לשיחה ארוכה ארוכה, משחררת, כיפית וממש במקום. לילה טוב

LOLI152

New member
נשמע מעולה! ../images/Emo45.gif

את מרכזת הדרכה? כמה מגניב:) -אין לכם אנשים שהם מעל המדריכים? כלומר, רשגדים וכאלה?- יש לך רעיון לפעולת פעילים מגניבה?

Rioter

New member
בכלל שמספר האנשים מצומצם, גם התפקידים

אז כרגע אין, לא אצלנו. ^^ ופעולת פעילים מגניבה - פעילים הכוונה לשכבת בוגרים? מה המטרות? :]

LOLI152

New member
זה עדיין מגניב.:)

כן לשכבה בוגרת.. שלא מדריכה.. בעיקרון המטרות זה כיף, שלא ירגישו חסרי תעסוקה, שיבינו שיש להם כוח עצום לעשות ולשנות ולהוביל (שהם משמעותיים. ואכן, שבט לא יכול לתפקד כמו שצריך בלעדיהם.- הם רק לא מבינים את זה.) וגיבוש. :)

למעלה