ח ל י מ ה

איך אתם מתקדמים בחלימה?

כתבו כאן איך אתם מתקדמים בחלימה. בשביל להתחיל, הטילו על עצמכם בזמן העירות משימה: למצוא את כפות הידיים שלכם בזמן שאתם ישנים. מצאתם? דווחו לכאן!

KEiN

New member
אני עדיין בשלב של

חלומות צלולים וכאלה, הולך לי בסדר וגם גילית מיומנות מדהימה שחלומות צלולים מקנים לך... הריי כדיי לחלום חלום צלול, צריך להבחין שמהו "מוזר" בהתרחשות הקיימת, ואם אתה קשור למציאות תחת כפיה של "לקבל הכל כי זאת המציאות" אז בחיים לא יהיה לך חלום צלול. המיומנות היא לדעת לפקפק, לדעת להסתכל מהצד על הסרט הזה שנקרא "מציאות"- מיומנות חשובה :)

כמו שם גם פה

אותו הדבר, רק עם חלימה אחרת. מדהימים אותי תיאורי החלימה שלכם, כך שהחלימה נמצאת בתודעתי בצורה מדהימה. מובנת אך לא תמיד מודעת באופן פרדוקסלי. אהבה בתוכי מסביבי ובכל מקום וזמן, משודרת ממגדל הפיקוח, שם נעלמים סודות כמוסים. מקום בו המסתורין שולט בכל הוא המקום שאליו אני מזיז באופן מודע את ביצת המודעות שלי, במיומנות שהשגתי בקרבות. באופן פרדוקסלי אין לי שמץ של מושג ואינני מכיר או זוכר כלל את שהיה מקודם, מבחינה ויזואלית זוכר גם זוכר, אך אמוציונלית איני מרגיש כבעבר. אני עולה ויורד, נח מתבונן עף. אני בחלימה בעוד מספר דקות

kung fu

New member
חלימה מהיום

החלימה היתה מורכבת מכמה סשנים (כל פעם הלכתי לישון בחלימה, וקמתי לחדשה). כשהתעוררתי ממנה לא זכרתי כלום חוץ מזה שראיתי אנרגיה, וזכרתי קצת את הסשן האחרון. בסשן האחרון עבדתי על ריפוי מסרטן, בעזרת בחורה ובחור (היתה מאחוריהם אנרגיה). אני רק זוכרת שעמדנו במעגל, והיא אמרה מנטרה שאני מכירה מהעבר. זה היה אינטנסיבי, ואין לי מושג מה היה שם בדיוק. אני רק זוכרת שיצרתי איתם הסכם שהם לא עושים לי טיפול הילינג, או כל מיני דברים כאלו.

kung fu

New member
עוד משהו

הדבר הנוסף שאני זוכרת הוא שאחרי המנטרה, או בזמן המנטרה, הבחור אמר: "אני ממש אוהב ריח של גבר". לא הבנתי מה הוא רוצה, ואמרתי כזה: מה?? ושניהם אמרו לי (לא במילים): למה את כל כך חושדת?/חשדנית כלפינו? ואז הרפיתי, ואני לא זוכרת מה קרה אחר כך (אם קרה משהו). פשוט אין לי מושג

kung fu

New member
התקדמות מהחלימה

בחלימה מעכשיו (שסיימתי לפני איזה 20 דקות) עבדתי על הדברים הנ"ל: -לראות אנרגיה בעזרת הצבעה עם זרת שמאל -יכולת התעופה שלי דרך התכוונות במרכז הבטן -להגיע אל הגוף הפיסי שלי הממממ, יכול להיות שאני מצפה למשהו גרנדיוזי כשאמצא את הגוף הפיסי שלי. הגעתי היום למיטה בה ישנתי, והסתכלתי עלי תוך הצבעה עם הזרת השמאלית. ראיתי את תזוזת האנרגיה וכן צבע אדום (זו פעם ראשונה שאני רואה גם צבע בנוסף לתזוזת אנרגיה), והרגשתי משהו בבטן. אולי אני מתקרבת לשם (מציאת הגוף הפיסי), ועדיין לא מצאתי באמת. אין לי מושג. בכל אופן, אמשיך לשכלל את יכולת ראיית האנרגיה, התעופה ושאר הדברים.

kung fu

New member
שאלה ../images/Emo35.gif ועוד משהו

מה אני אמורה לעשות כשאני מוצאת את הגוף הפיסי שלי?! אני פשוט יצאתי מהחדר, אחרי שהתבוננתי בעצמי. פחדתי שאם זה באמת זה, אז שאני אעיר את עצמי או משהו כזה. משהו משעשע מסוף החלימה: בסוף החלימה עמדתי רחוק מכל הדמויות שעמדו איתי בתחנת האוטובוס, והצבעתי על דמות אחת שעופפה באוויר. ראיתי שיש שם אנרגיה (על שאר הדמויות לא ראיתי אנרגיה), ופתאום נפתחה לי תיבת טקסט לידו, כמו שנתפתחות תיבות כאלו בקליפים ב-MTV, ובתיבה אמור היה להיות מידע עליו. הסתכלתי בריכוז, ואז התעוררתי. חה חה חה.

kung fu

New member
הצלחתי לשכלל את ראיית האנרגיות!!

מה שאני זוכרת הוא כזה: ביקשתי ללמוד לראות אנרגיות (הבעתי בקשה בקול). מיד הוצבתי במקום כלשהו כאשר לידי היה משהו כמו שלולית כזאת. לא ממש שלולית, אלא משטח. התכוונתי לראות אנרגיה, וראיתי מין בועות לבנות כאלו. אני חושבת שהפעם לראשונה ממש התכוונתי לראות. הבנתי שאני צריכה לעשות צליל עם הידיים (איך אני אתאר את זה? צלילי שעושים עם הבוהן ושאר האצבעות, שמפיק מין "פלאק" כזה), ואז הבנתי שיש שם אנרגיה חדשה שמחכה שאתרגל עליה ראייה נוספת. התכוונתי לראות, וראיתי חומר ירוק מבעבע. אחר כך עשיתי שוב את הצליל, התכוונתי לראות, והיה שם חומר שחור אטום כזה. זה עשה לי הרגשה מאד לא נעימה. אחר כך עשיתי את הצליל, ואז ראיתי חומר כחול כזה (לא זוכרת כבר את המרקם). התפתיתי לצלול לתוכו לזמן קצר. עשיתי מין גלגול כזה בתוכו, שעשה לי מאד נעים. ואז אני חושבת שקמתי לחלימה חדשה. מה קרה בחלימה החדשה....אהההה.....לא זוכרת

למעלה