ח"כ בתפוז

ח"כ בתפוז ../images/Emo43.gif

אליעזר זנדברג, הידוע בכינוי מודי, הוא עורך דין במקצועו, אבל הוא גם ח"כ מטעם מפלגת "שינוי". מודי זנדברג נולד בשנת 1962 בחיפה, שם הוא מתגורר עד היום. הוא נשוי ואב לשלושה, בוגר אוניברסיטת ת"א תואר LLB במשפטים. בצה"ל הוא שרת כסגן בפרקליטות הצבאית, והוא פועל כחבר כנסת מזה כ-10 שנים. בעבר היה חלק מסיעת "צומת", גם כאשר התמזגה בשנת 1996 עם מפלגות "הליכוד" ו"גשר". מאוחר יותר הצטרף למפלגת שינוי. בעבר היה גם סגן שר החינוך, התרבות והספורט. היום היא יו"ר אגודת ידידות ישראל-פינלנד וישראל-אפריקה, חבר בוועדת משנה לאינטרנט וטכנולוגיית המידע, יושב ראש ועדת המשנה להייטק, וחבר בועדת הכנסת, הועדה המיוחדת לקידום מעמד הילד, ועדה למאבק בנגע הסמים, ועדה לענייני מחקר ופיתוח מדעי וטכנולוגי, ועדת החקירה הפרלמנטרית בנושא משק המים. היום בשעה 20:00 נארח את מודי זנדברג בפורום מובטלי הייטק. אתם מוזמנים להכנס ולהשאיר שאלותיכם כבר עכשיו!

../images/Emo26.gif ח"כ בתפוז ../images/Emo150.gif

אליעזר זנדברג, הידוע בכינוי מודי, הוא עורך דין במקצועו, אבל הוא גם ח"כ מטעם מפלגת "שינוי". מודי זנדברג נולד בשנת 1962 בחיפה, שם הוא מתגורר עד היום. הוא נשוי ואב לשלושה, בוגר אוניברסיטת ת"א תואר LLB במשפטים. בצה"ל הוא שרת כסגן בפרקליטות הצבאית, והוא פועל כחבר כנסת מזה כ-10 שנים. בעבר היה חלק מסיעת "צומת", גם כאשר התמזגה בשנת 1996 עם מפלגות "הליכוד" ו"גשר". מאוחר יותר הצטרף למפלגת שינוי. בעבר היה גם סגן שר החינוך, התרבות והספורט. היום היא יו"ר אגודת ידידות ישראל-פינלנד וישראל-אפריקה, חבר בוועדת משנה לאינטרנט וטכנולוגיית המידע, יושב ראש ועדת המשנה להייטק, וחבר בועדת הכנסת, הועדה המיוחדת לקידום מעמד הילד, ועדה למאבק בנגע הסמים, ועדה לענייני מחקר ופיתוח מדעי וטכנולוגי, ועדת החקירה הפרלמנטרית בנושא משק המים. היום בשעה 20:00 נארח את מודי זנדברג בפורום מובטלי הייטק. אתם מוזמנים להכנס ולהשאיר שאלותיכם כבר עכשיו!

liat Gi

New member
אינה תתלונני

מה זה הנהלת הפורומים פה בכחול זה לא בסדר!! ועוד פעמיים!!תסבירי להם שצריך גיוון בצבעים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הייאוש...

זה המקום הראשון שבו אני נתקלת בתגובות לפרסומת של הנהלת הפורומים...
הייאוש... הגסיסה... הנסיון האחרון לקום לתחייה... כמה שזה מרגש!!! אתם ת´כלס מגיבים להנהלת הפורומים ועוד שואלים אותם שאלות??? לא חשבתם פעם שהם אפילו לא טורחים להכנס לפורום, אלא פשוט שולחים הודעה לכל הפורומים בו זמנית???

liat Gi

New member
אשדודית תקשיבי..

הם לא שולחים בו זמנית, זה לא המקום היחידי שמגיבים להם אבל את כנראה לא גולשת בעוד פורומים (אולי סילקו אותך??) ולכן לא ידעת את זה..

את אשכרה חושבת

שההנהלה טורחת להכנס לכל פורום ופורום ולשלוח הודעה???
אני לא בוכה. פשוט מרוב צחוק כבר התחילו לרדת לי דמעות

liat Gi

New member
פססט

אינה. כן את. תקשיבי. לא אמרתי שהם שולחים אחת אחת, אבל בטוח לא הכל ביחד. תסתכלי בעצמך תראי שקיימים הבדלי דקות בין כל הודעה בין כל פורום.. אשדודית.

מה זה משנה?

בת´כלס הם לא נכנסים בכלל לפורום בשביל לשלוח את ההודעה. אז מה הטעם להגיב ולשאול שאלות על ההודעה? כאילו שאתם באמת מצפים לתשובה... אם ההנהלה אפילו לא טרחה להכנס על מנת לשלוח את ההודעה אז היא תטרח להכנס לכל פורום ופורום ולבדוק אולי מי שהוא הגיב להם???

liat Gi

New member
אני אמרתי שהם יבדקו??

תפסיקי להכניס לי מילים לפה!! אני הגבתי כי אני מצאתי את זה מצחיק כמו שאת וה"שנינות" שלך "שירי ונטע חברות הכי טובות שלי (ואני יודעת שזה לא הדדי)" ומה חשבת ששירי ונטע יבזבזו את זמנן עלייך??????

במקום לשלוח שתי הודעות זהות

ששתיהן על כך שאתן לא יכולות לענות לי... עדיף היית שולחת הודעה אחת עם התשובה! ואז גם היה פחות כחול בפורום וגם הייתי מקבלת תשובה... אגב אני עדיין מחכה לה...

liat Gi

New member
ששש ארצה

יש לך בעיות תשלחי להן מסר לא לכולם אכפת שלך יש בעיות ראייה.. ו..
התקשרת אליהם??

liat Gi

New member
תגידו

שמעתם על לחץ על "שלח" פעם אחת בלבד, תודה, צוות תפוז.

קונים דירה? - נדל"ן זה כאן

כל מה שרציתם לשאול - ולא ידעתם את מי תוכלו לשאול בפורום הנדל"ן

למעלה