למה אם, אני עושה את זה כל הזמן אם הייתי יכולה הייתי מוצצת לעצמי.
א אIלג New member 7/1/13 #58 איש ה-supe מה זה supe? לדאבוני, אין לי מושג וגם למילון אין אולי אם תשאלי אותו, תשובה כלשהי תגיע יש לי השערה שטובה ככל אחת אחרת כשכותבים supe במקלדת עברית, יוצא "דופק"
איש ה-supe מה זה supe? לדאבוני, אין לי מושג וגם למילון אין אולי אם תשאלי אותו, תשובה כלשהי תגיע יש לי השערה שטובה ככל אחת אחרת כשכותבים supe במקלדת עברית, יוצא "דופק"
א אIלג New member 8/1/13 #65 הממ... עברתי עכשיו ברפרוף על הודעותיו בתור השרלוק של הפורום, חוות הדעת שלי היא א) אין מצב שזה המפגר (קרי: עידו החסומון) ב) יש כמה אפשרויות, אבל רוב הסיכויים שזה ראסטלין כמובן בהנחה שזה לא קורא סמוי שהחליט לצוץ
הממ... עברתי עכשיו ברפרוף על הודעותיו בתור השרלוק של הפורום, חוות הדעת שלי היא א) אין מצב שזה המפגר (קרי: עידו החסומון) ב) יש כמה אפשרויות, אבל רוב הסיכויים שזה ראסטלין כמובן בהנחה שזה לא קורא סמוי שהחליט לצוץ
מ מכופף ונועץ New member 8/1/13 #71 ברור שלא. אבל זה עדיין מצחיק. והוא בטח רצה להיות סופר מן אבל זה היה תפוס.
א אIלג New member 8/1/13 #75 וואלה, צודק! איך לא חשבתי על זה? טוב, לפחות לא הרחקתי לכת והעליתי ניחוש ממש אידיוטי... כמו, oh.. I don't know.... שזה צורה פועלית נדירה בספרדית בצירוף המילה האנגלית man ..
וואלה, צודק! איך לא חשבתי על זה? טוב, לפחות לא הרחקתי לכת והעליתי ניחוש ממש אידיוטי... כמו, oh.. I don't know.... שזה צורה פועלית נדירה בספרדית בצירוף המילה האנגלית man ..
M Melen cholya New member 7/1/13 #57 הוא טוען לאיבר מין זכרי ואם הייתי מנחשת את הפרוש של הניק שלו זה בספרדית אדם יודע או משהו כזה... supe זה ידע
הוא טוען לאיבר מין זכרי ואם הייתי מנחשת את הפרוש של הניק שלו זה בספרדית אדם יודע או משהו כזה... supe זה ידע
M Melen cholya New member 8/1/13 #64 צודק כשמדובר בפורום שיחת גברים קשה לצפות שאנשים כאן ידעו ספרדית ואם לדייק supe זו צורת עבר חריגה של הפועל לדעת
צודק כשמדובר בפורום שיחת גברים קשה לצפות שאנשים כאן ידעו ספרדית ואם לדייק supe זו צורת עבר חריגה של הפועל לדעת
W wish2 New member 7/1/13 #43 זהו גם על זה חשבתי זה אף פעם לא יהיה אותו הדבר. תיגעי בעצמך עכשיו. סתם תעבירי יד. עשית את זה? יופי. נכון שזה ירגיש אחרת אם מישהו יעשה? קיצר, אני כמעט בטוחה שגם אם לגברים הייתה אפשרות לתת תענוג אוראלי לעצמם. עדיין היינו מקבלות הוראה פרונטאלית להוריד את הראש.
זהו גם על זה חשבתי זה אף פעם לא יהיה אותו הדבר. תיגעי בעצמך עכשיו. סתם תעבירי יד. עשית את זה? יופי. נכון שזה ירגיש אחרת אם מישהו יעשה? קיצר, אני כמעט בטוחה שגם אם לגברים הייתה אפשרות לתת תענוג אוראלי לעצמם. עדיין היינו מקבלות הוראה פרונטאלית להוריד את הראש.