[ח]חלמן!

דנה^^

New member
[ח]חלמן!

משה בן 15 משה הוא מובטל משה לומד פיזיקה הוא מדבר מכל הלב כולם נפגשים בצ´אט של חלומות צלולים המשפט נשמע מוכר, חלמני? כמה משפטים כבר הצלחת לנתח? כדי לבדוק את בטחונך בתשובותיך חזור ונתח את המשפטים שנית. לא היה לי היום בוחן בתנ"ך השלט היה פה לפני רגע השלט אינו פה האם זה חלום צלול? המשפט האחרון קשור לפורום הדברים במשפט לא התרחשו במציאות אני מאחלת לך בהצלחה אתה תנתח את כל המשפטים דנה.

דנה^^

New member
השנה יש לי בגרות בלשון

ולמדתי כבר לנתח משפטים. בניגוד אלי חלמן רק עכשיו לומד לנתח משפטים ואיכשהוא אתמול בצ´אט הגענו למסקנה (והבטחתי..) שאני רושמת לו משפטים והוא מנתח. אהה כן.. הגענו לזה כי ממילא אני עכשיו הולכת לרשום הודעות "תקניות" אחרי כל דבר שאני אלמד.. כל זה עד הבגרות.. תסבלו.. מה לעשות....

חלמן

New member
דנהההה

אז ככההה.. אין לי כוח לנתח.... אבל משעמם לי.. אז אני ינתח.. אני לא מתכוון לנתח עוד.. אין לי עצבים.. אז ככה 1 משה בן 15 משה = נושא בן 15 = נשוא (משפט שמני) 2 משה הוא מובטל הוא = אוגד מובטל = נשוא משה= נושא 3 משה לומד פיזיקה משה= נושא לומד= נשוא פזיקה = ל´ = לוואי 4 הוא מדבר מכל הלב כולם נפגשים בצ´אט של חלומות צלולים. מדבר = נשוא הוא = נושא והשאר אין לי מושג..... אני יודע ש צ´אט = ל´ חלומות צלולוים = לוואי..

דנה^^

New member
תקרא..

אוקיי, אז החלקים הקלים באמת היו קלים, אבל אמרת שלא היה לך מושג בקשר ל12 משפטים?? אני כותבת עוחד תגובה מתחת להודעה שלי עם הפתרונות.. תקרא את זה, היו לך גם כמה טעויות.. תעבור עליהן

BladeRaider

New member
זה נשוא

זה משפט שמני כמו שהוא אמר. אין לך פועל ומשה זה הנושא. מה נשאר?

shabaz

New member
צודק....

אין פועל... ולכן עושים...מי בן 15? משה... למרות ששמוליק שם יותר טוב:)

דנה^^

New member
תשובות: + עצה..

1. משה בן 15: משה: נושא. בן 15: נשוא 2. משה הוא מובטל: משה: נושא הוא: אוגד מובטל: נשוא 3. משה לומד פיזיקה משה: נושא לומד: נשוא פיזיקה: מושא (לומד את הדבר. פיזיקה מתקשר לפועל- לומד, ולכן לא יכול להיות לוואי) 4. הוא מדבר מכל הלב הוא: נושא מדבר: נשוא מכל הלב: תיאור אופן 5. כולם נפגשים בצאט של חלומות צלולים כולם: נושא נפגשים: נשוא בצאט: תיאור מקום (שוב.. נפגשים ב- מילית מוצרכת, עדיף תמיד תיאור על מושא. מתקשר לפועל נפגשים ולכן לא יכול להיות לוואי) של חלומות צלולים: לוואי 6. המשפט נשמע מוכר, חלמני? המשפט: נושא נשמע: נשוא מוכר: תיאור אופן חלמני: פנייה 7. כמה משפטים כבר הצלחת לנתח? כמה: לוואי כמות משפטים: מושא כבר: ת.זמן הצלחת: נושא+נשוא לנתח: מושא 8. כדי לבדוק את בטחונך בתשובותיך חזור ונתח את המשפטים שנית: כדי לבדוק: תיאור תכלית את בטחונך: מושא+לוואי בתשובותיך: לוואי חזור ונתח: נשוא מורחב+נושא את המשפטים: מושא שנית: תיאור כמות 9. לא היה לי היום בוחן בתנ"ך לא היה: נשוא לי: מושא היום: תיאור זמן בוחן: נושא בתנך: לוואי 10. השלט היה פה לפני רגע השלט: נושא היה: אוגד פה: נשוא לפני רגע: תיאור זמן 11. השלט אינו פה השלט: נושא אינו (=אין הוא) אוגד פה: נשוא 12. האם זה חלום צלול? זה: נושא חלום: נשוא צלול: לוואי 13. המשפט האחרון קשור לפורום המשפט: נושא האחרון: לוואי קשור: נשוא לפורום: מושא 14. הדברים במשפט לא התרחשו במציאות הדברים: נושא במשפט: לוואי לא התרחשו: נשוא במציאות: תיאור מקום 15. אני מאחלת לך בהצלחה אני: נושא מאחלת: נשוא לך: מושא בהצלחה: מושא 16. אתה תנתח את כל המשפטים אתה: נושא תנתח: נשוא את (כל: לוואי) המשפטים: מושא עצות: 1. תמיד תנתח לפי נשוא אח"כ נושא..... 2. לפעלים ושם פועל מתקשרים מושאים\תיאורים, לשמות לוואים 3. תמיד תעדיף תיאור על מושא 4. כשיש שאלה, תענה עליה. מילת השאלה תקבל את ה"הגדרה" שנתת לתשובה נראה לךי שזהו.. בהצלחה!

חלמן

New member
רגעעעעע

זה לא פאיייר לא ידעתי שאת כל המשפטים.. חשבתי רק את האלה עם האנטר! איזה חוצפההה!

דנה^^

New member
.....מזה???

חח.. עשיתי אנטר אחרי כל אחד מהמשפטים לקרה שלא שמת לב.. חוץ מזה מה נראה לך שאני כזו מטורפת (אוקיי.. דיברנו על זה, מטורפת כן- מוזרה לא) שאני אכתוב 16 משפטים ללא משמעות...?

RedUri

New member
אאאאאאאא..... לא

בן 15 זה נשוא ולוואי 15=לוואי כי זה מתאר בן כמה הוא מבינים? נ"ב גם לי יש השנה בגרות.... בעסה.... לפחות משנה הבאה אין לשון... מוההההההה

דנה^^

New member
אותו דבר..

מספרים תמיד יהיו לוואים (לפחות ברוב המקרים) וזה ממש לא משנה במשפט הזה כי לא יתנו לך משפט מטופש שכזה בבגרות.. חח.. רק אני יודעת לחבר משפטים מטופשים שכאלה :)

למעלה