תשובות: + עצה..
1. משה בן 15: משה: נושא. בן 15: נשוא 2. משה הוא מובטל: משה: נושא הוא: אוגד מובטל: נשוא 3. משה לומד פיזיקה משה: נושא לומד: נשוא פיזיקה: מושא (לומד את הדבר. פיזיקה מתקשר לפועל- לומד, ולכן לא יכול להיות לוואי) 4. הוא מדבר מכל הלב הוא: נושא מדבר: נשוא מכל הלב: תיאור אופן 5. כולם נפגשים בצאט של חלומות צלולים כולם: נושא נפגשים: נשוא בצאט: תיאור מקום (שוב.. נפגשים ב- מילית מוצרכת, עדיף תמיד תיאור על מושא. מתקשר לפועל נפגשים ולכן לא יכול להיות לוואי) של חלומות צלולים: לוואי 6. המשפט נשמע מוכר, חלמני? המשפט: נושא נשמע: נשוא מוכר: תיאור אופן חלמני: פנייה 7. כמה משפטים כבר הצלחת לנתח? כמה: לוואי כמות משפטים: מושא כבר: ת.זמן הצלחת: נושא+נשוא לנתח: מושא 8. כדי לבדוק את בטחונך בתשובותיך חזור ונתח את המשפטים שנית: כדי לבדוק: תיאור תכלית את בטחונך: מושא+לוואי בתשובותיך: לוואי חזור ונתח: נשוא מורחב+נושא את המשפטים: מושא שנית: תיאור כמות 9. לא היה לי היום בוחן בתנ"ך לא היה: נשוא לי: מושא היום: תיאור זמן בוחן: נושא בתנך: לוואי 10. השלט היה פה לפני רגע השלט: נושא היה: אוגד פה: נשוא לפני רגע: תיאור זמן 11. השלט אינו פה השלט: נושא אינו (=אין הוא) אוגד פה: נשוא 12. האם זה חלום צלול? זה: נושא חלום: נשוא צלול: לוואי 13. המשפט האחרון קשור לפורום המשפט: נושא האחרון: לוואי קשור: נשוא לפורום: מושא 14. הדברים במשפט לא התרחשו במציאות הדברים: נושא במשפט: לוואי לא התרחשו: נשוא במציאות: תיאור מקום 15. אני מאחלת לך בהצלחה אני: נושא מאחלת: נשוא לך: מושא בהצלחה: מושא 16. אתה תנתח את כל המשפטים אתה: נושא תנתח: נשוא את (כל: לוואי) המשפטים: מושא עצות: 1. תמיד תנתח לפי נשוא אח"כ נושא..... 2. לפעלים ושם פועל מתקשרים מושאים\תיאורים, לשמות לוואים 3. תמיד תעדיף תיאור על מושא 4. כשיש שאלה, תענה עליה. מילת השאלה תקבל את ה"הגדרה" שנתת לתשובה נראה לךי שזהו.. בהצלחה!