ח=ז=ר=ת=י!!!!

mirrra

New member
הכרת אותי! אוח, אולי אני מתבלבלת?

אבל לא נראה לי!

pookacha1

New member
מתי הכרתי אותך?

חחח טוף לא חשוב... שמחה להכיר אותך..

pookacha1

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

אז כמו שאמרתי.. שלום לכל החדשים.. ועוד דבר.. אני בחיים לא אשכח אותכם!!! חס ושס!!!!!!!!!!!! מתה עליכם!!!!!! היה ממש כיף!! הנושא של השבט שלי היה "העולם התחתון" אז בנינו עולם {ענק!! עיגול ענקי בגובה 6 מטר!! פיוו.. פול עבודה!"} ועשינו עליו תחתונים.. יעני העולם התחתון..
קיבלנו פרס הדרכה! היה מורל פיצוץ!! צבענו את עצמנו! כולם היו בכתום שחור ומוצאים ת'גרון לכבוד זוהר!! אחורייזה כבר הגיעו החניכים.. מה לעשות.. יש לי בנים מופרעים לחלוטין! אבל אני שרופה עליהם!! צריך להרגיע אותם מדיי פעם או לרדוף ולחפש אחריהם.. אבל בעיקרון.. היה פיצוץ! מפקד שמיניסטים!! איי איי כמה שבכיתי! השמיניסטים עוזבים אותנו! עשינו להם מפקד מהמם! כולל כתובות אש והכל! היה פשוט מ-ר-ג-ש! האמת שהתחלתי לבכות כשהעלתי את החניכים שלי לאוטובוס.. אני כל כך אוהבת אותם! גם חלקם בכו איתי.. אבל היה פשוט מהמם! אני כבר רוצה לחזור

amy lee 4 life

New member
../images/Emo12.gif שבט זוהר????

אני שבט פסגות וואי היה כזה כיף איזה באסה אם הייתי יודעת שאת שבט זוהר הייתי באה לבקר או משו...!

pookacha1

New member
אייש חבל...

לא נורא... או מחנ"ק הבא או שקיבינימט יהיה כבר מפגש פורום!

נעמה D

New member
וואי איזה כיף עשית!!!

כיף לך אני שמחה שנהנת!!! ברוכה השבה!!! ד"א עברתי טסט......!!!!

Lp Fairy

New member
וווווווווהווווווווווו

מזל טוב לך!!!!!!!!!!! עכשיו יש לי נהגת חדשה..חחח סתם..[= מזל טוב..[=

נעמה D

New member
חחחחחחח

תודה מאמי!!! אני מאוד אשמח להקפיץ אותך ממקום למקום אם רק יהיה לי אוטו!! נדבר אחרי המלווה

pookacha1

New member
יאאאא כיף לך! ../images/Emo3.gif

יאללה! אני יסנג'ר אותך עכשיו!!

נעמה D

New member
בכיף אחותי

הייתי רוצה שאני את ורעות ניסע ביחד ברובר הירוקה של אבא שלי לכל המקומות עם המרצ'נדייז הכי שווים של לינקין פארק.......... מה אני אגיד לך? לפעמים חלומות מתגשמים.... יום טובבבבבבבבבב

למעלה