ח=ז=ר=ת=י

ליזיגי

New member
ח=ז=ר=ת=י../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

חזרתי מגרמנייהההה
היה כל כך כיף
אתם פשוט לא מתארים
הגענו ביום הראשון לאכסנייה, אכלנו צהריים ונסענו לבית הנשיא לעשות חזרות.. הגענו למקום ההופעה- שטח קטן ממש, זה היה מן מגרש כדורסל של ילדים קטנים... וגם ירד גשם- אז החליק שם, וכמה מחברות שלי דפקו חליקות
אז כולנו התחלנו לריב <נו, כמובן> והיום הראשון סתם היה מעפן.. בערב נסענו לאירוע של כל הילדי משלחת- גם מגרמניה וגם מישראל.. והיה חביב, לא יותר מזה
ביום השני נסענו לפרלמנט, היה מעניין.. אני וחברה שלי נבחרנו לדבר עם השרה ולשאול אותה שאלות.. והיה חביב
ואז שוב פעם נסענו לבית הנשיא, כל התארגנו להופעה, התאפרנו.. והתסובבנו באירוע <אגב, מי שלא יודע, זה אירוע שמסמל 40 שנות ידידות בין גרמניה לישראל.. וזה היה אירוע גן- מלא דוכנים של אוכל, של מידע, הופעות וכו'> קיצר הסתובבנו באירוע שעתיים בערך.. והיה ממש ממש ממשמשמש כיף
ואז הופענו.. הופעה שכונה משהו מטורף.. רצנו החלפנו בגדים מול כולם, מלא פשלות, חליקות.. הכי צחוקים
אבל היה ממש כיף.. וכולם התלהבו ממני ומחברה שלי שעלינו על פוינט
וזהו, בימים האחרים הסתובבנו בברלין, מחוץ לברלין.. היו איתנו חבר'ה גרמנים ממש אחלה.. והיה מאוד כיף.. שמחה לחזור לישראל
ואיך לכם היה

netushit

New member
טוב שחזרתתת!!! :)..

שמחה שנהניתת!! יהיה נחמד אם תפרטי יותר וספרי הכללל!! :)

Mr GK

New member
איך היה לנו?

חיחי, בסה"כ נשארנו בארץ וחיכינו שתחזרי. אני שמח שנהנת, גם כשהלהקה שלי טסה להופיע בהונגריה היו כל מיני אירועים מצחיקים.

the mush

New member
חלום חיי לעשות משהו כזה,

לא חובה להיות קשור למחול או ריקוד, בכלליות- ישראל, גרמנייה, מלחמה... שמחה שנהנת

TheBlackFairy

New member
איזה כיף שחזרת../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

ומה צריך להיות יותר נחמד מזה שסיימתי ללמוד וכרגע אני משתעממת לחלוטין בבית
.

היי לכולם..

גם אני חזרתי מהופעות בגרמניה.. אבל חזרתי לפניי שבועיים.. היינו גם במסגרת הריקוד בגרמניה.. מש'ו שמסמל 60 שנות חברות.. התארחנו בבתים של גרמנים..והיה ממש ממש כיף! מקווה לחזור.. >.< ד"א.. אני מקווה להתאקלם מהר פה בפורום.. אני..

ליזיגי

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

וואלה
חיכיתם לי
איזה נשמות טהורות
אמממ כן, גם לא בקטע של הריקוד.. זה מאוד מרגש להשתתף, להיות מעורב, בטקס ומעמד כזה חשוב.. ובאמת בלי להישמע פצלני, זה ממש ממש ריגש אותי לשמוע את הנשיא משה קצב נואם, ולהיות באירוע הזה..
שיחזרו התמונות אני אסרוק ואעלה אותם לפה

למעלה