ח-ז-ר-תי-י!!!

digiash

New member
ח-ז-ר-תי-י!!!

היתי כותב קודם אבל איזו יונה !$!@$ בנתה קן (כולל זוג גוזלים מכוערים) בחדר שלי בזמן שהינו בחול וחירבנה בכל מקום!... הינו צריכים להזמין מדביר ולנקות את הבית ובלעעעע בקיצר רק עכשיו סיימנו לנקות ודבר ראשון באתי לכאן ^^ אניווי אז מה חדש??

Light woman

New member
אני לא מאמינה! הרסת קן של יונים?!

0.0 עם הגוזלים בתוכו?!?!?!!??!?!? תתבייש לך! ><! אני לא מאמינה שהרגת זוג גוזלים חפים מפשע! אין לך רגשות אשם בכלל?!?!!?

digiash

New member
מה שמזכיר לי!

בעצם לא.. אבל זה נצלוש טוב :) תראו מה מצאתי בחצר הבית כשהיתי בחול (בית קיץ כזה..) לא לדאוג שיחררתי אותו (אחריי שהוא אכל והצטלם) איזה חמוד!

digiash

New member
XDD לא יודע צריך לשאול את החתולים

אבל ברצינות.. גם לי נורא חבל אבל מה יכולתי לעשות? בשכונה שלי יש 3 חתולים לכל מטר מרובע (כולל הגג) ואפילו אם היתי מוצא מקום בטוח הם לא היו שורדים יומיים בלי ההורים שלהם \: אני באמת אוהב חיות אבל במקרה הזה לא היתה לי שום ברירה! *משלב ידיים ומסתובב*

digiash

New member
אני מאמין שאת מבינה שאמת שטות

אז אני לא אגיב.. בקשר לקיפוד מממ אם אני זוכר נכון נקניק גזר ומים P:

Light woman

New member
טוב ששיחררת אותו. קיפוד הוא חיה

מוגנת. למשל השכנים הדפוקים שלי לקחו קיפוד, שמו אותו בכלוב בגודל של שתי מרצפות קטנות על הגג עם בקבוקון מים צוציקי ודוגלי, והוא ברח להם בגג, הם תפסו אותו, ואז הוא התייבש ומת כי הם שמו אותו בשמש וכי "הוא לא שתה" והם לא הבינו למה קיפוד שהם תפסו בטבע, לקחו אותו מהטבע, אחרי שגדל שם כל חייו, לא ידע לשתות מבקבוק שתיה לאוגרים מפלסטיק. ויכלת להשאיר אותם... אצלי פעם קיננה יונה אבל היא ברחה והביצים התקררו ומתו. אבא שלי גילה את הקן. אני יודעת שהיא נטשה אותו בגלל שהוא נגע בביצים הם היו ממש קפואות...

למעלה