ח ו פ ש

ח ו פ ש ../images/Emo3.gif

חיפשתי תעסוקה עם הבן הגדול שבחופש,מפחדת ללכת לקניונים ,הצגות,מופעים וכו, אז מצאנו פיתרוןיצירה משותפת כבר יומיים שאנחנו שוקדים על הלטאה הפסיכודאלית הזו ושנינו מאד גאים מהתוצאה(אשאיג תודה אישית על הרעיון
). יש לנו בעיה קטנה עם הרובה(ככה זה כשאצבעות בנות 5 נדחפות לכל מקום)כפי שאתן רואות נמרחה גם על הסלע, יש איזו דרך לנקות את העסק? או שיכול להיות שהרובה שיש לי לא מתאימה? או אולי אני לא מכינה אותה כמו שצריך? בקיצור אשמח לקצת מידע על רובה מפי המומחיות. גילגולית.

popo11

New member
איזה יופי !!!!!

אני צריכה לאזור אומץ ולהתחיל עם הענין הזה של הפסיפסים. פשוט מדהים
מהיכן החלקים? שברת חרסינות? איזה רובה?

psa

New member
הפסיפס מהמם.../images/Emo140.gif לאם ולבן.

איך עשית כך שהטרזות גבוהות מהאבן או יבלטו מעל האבן? גם אצלי יש בעייה עם רובה , בפרט כשהרווחים בין הטרזות גדולות. הרובה נסדקת.

hoggle

New member
גלית! איזה כישרון!

אני חושבת שמצאנו לך מקצוע חדש פסיפסיסטית מקצועית. באמת, מכל הלב, פשוט דברים יפהפיים, במיוחד בהתחשב בעובדה שנעשו עם ילד בן 5. עיצובים יפים, צבעים יפים. כל הכבוד! קבלי

lilachh

New member
הפסיפס מקסים - הכשרון עובר במשפחה

ומאוד אהבתי את המעמד לנר.

תודה רבה על המחמאות../images/Emo9.gif

שלבי העבודה מאד פשוטים ,משרטטים על האבן את הדוגמא שוברים חרסינות שונות ומגוונות ,מורחים דבק ומתחילים להדביק, אם נתקלים בבעיה עם גודל או צורה יש פלייר חיתוך מיוחד שעושה עבודת פלאים, בסוף בסוף רובה, שאיתה נתקלתי כאמור בבעיות. לגבי הדנונה, יצקתי גבס במיכל הכנסתי את הנר לקבלת משקע עבורו,אחרי שהתייבש מחלצים מהמיכל ושוב עבודת פסיפס. ופסא לא הבנתי את השאלה שלך לגבי הגבהים? גילגולית.

osni

New member
יפה מאד - העבודה מקסימה!!

כמעט כמו השממית של גאודי בברצלונה!!! נתת לי רעיון לשישי שבת. בעלי נוסע הלילה לחו"ל. אז יהיה לנו הבנות מה לעשות.

אשאיג

New member
גלגולית - מאוד מתוק!! ../images/Emo8.gif

גם אצלי הילדים הם שותפים פעילים בכל עבודה, מציעים הצעות - ביחוד לגבי שילובי הצבעים. וגם - מעבירים ביקורת שחבל על הזמן....

לילך נתתי כבר הסבר

למעלה אבל אחזור שוב, במיוחד בשבילך
. אז יצקתי את הגבס לתוך המיכל דנונה, בשביל ליצור שקע לנר שימנתי קצת את הנר עצמו והכנסתי לתוך הגבס,אחרי שהתייבש מחלצים את הגבס מהמיכל ואז מתחילה עבודת הפסיפס,מריחת הדבק והרכבת החלקים ובסוף רובה. גילגולית.

50מרלין

New member
גלגולית, אל יאוש אפשר לתקן את

הרובה בעזרת חומצת מלח מדוללת במים , יש לעבוד עם כפפות גומי ולנקות העבודה משאריות הרובה או בטון ובסיום לעבוד עם מטלית נקיה טבולה במים בכדי לעצור את פעולת החומצה, בהצלחה

למעלה